Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel MSN-ezek, 18 éves. Honnan tudhatom, hogy nem akar átverni/megszívatni?
Hát babám ez nehéz, mert ha nem tanulod meg h hogyan ellenkezz az ilyen manipulálások ellen akkor lesz sok gond az életedben! Először is ne bizz benne! ne hagyd h a dicséretekkeel el varázsoljon, probálj meg először meg bizni benne ismerd meg az ismerőseit! és ha ugy látod h meg bizhato, akkor mehet minden. Tudom ez hosszu időnek és sok lépcső foknak látszik de én pl. 2nap alatt el végeztem és nem vertek át!! jol esett a végén h nem halgattam az olyan dicséreteknek amikkel csak manipulálni akartak. Ha szeretsz könyvet olvasni akkor olvass el erről egy könyvet a neten kell valahol meg rendelni és minden benne van ha nem olvasol könyvet hidd el h ez izgi lesz!!!
az pedig :
bagolyvár könyvkiado, íro.: alexander oakwood, te és mások hogyan működjünk eggyütt eredményesen? c. könyve!
eze gy vékony könyv és diszleksziás vok, és egy hét alatt kiolvastam ugyh neked is menni fog!! és a végén még a pasi fog enni a kezedből....
cihjja
pecci
Miért akarna átverni?
Azért kapcsolta be a kamerát, hogy lásd, mi vár rád, ha odamész. Szerintem ő mindenét megosztja ezzel a haverjával.
Eleve az ő lakásában, az ő haverjával együtt... döntsd el, hogy jó mulatság-e ez neked?
Bár, ha azt mondta, ccu vagy, akkor gondolom nálad is be volt kapcsolva a kamera...
Amúgy hány éves vagy? Mert, ha 14 alatt, akkor már szólhatsz is a rendőröknek. Utána már nyugodtan mehetsz, ha megígérik, hogy még időben jönnek ők is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!