Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha Te a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha Te a párod társasága ugy csinál mintha ott se lennél, sőt a párod is?

Figyelt kérdés
2014. jan. 11. 11:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Dobnám a csajt
2014. jan. 11. 11:15
 2/11 anonim ***** válasza:
A párom fejére öntnék valami jó ragacsos üdítőt. Aztán szó nélkül elmennék. Nyilván észreveszi magát.
2014. jan. 11. 11:18
 3/11 anonim ***** válasza:
Abba a társaságba tuti nem mennék többet a lakásom közelébe nem engedném őket, de lehetséges hogy a "párom" is repülne.
2014. jan. 11. 11:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszii!!!
2014. jan. 11. 11:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Fognám magam és haza mennék.
2014. jan. 11. 11:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Otthagynék egy szó nélkül csapot papot.Talán ebből leszűrné,hogy mi az ábra.Ha nem,akkor ennyit ért.
2014. jan. 11. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:
A volt párom és társasága pont ilyen volt. A második ilyen alkalom után úgy döntöttem nincs keresnivalóm a társaságban, ha akar velük találkozni a párom, akkor menjen, engem hagyjon ki belőle, haza ne hozza őket, mert a saját lakásomban nem akarom karót nyelten érezni magam miattuk. Végülis mindig csak vita volt belőle. Nekem nagyon fájt, hogy mindig olyan témát találnak, amihez véletlenül sem tudok hozzászólni, illetve soha nem voltak kicsit sem kíváncsiak rám, bemutatkoztunk egymásnak és kb annyi. A párom nem tudott ketté szakadni, hol nekem magyarázkodott, hol nekik... Én fogadjam el őt a haverjaival együtt, ők fogadjanak el engem, de a társaságban sosem tett volna semmit azért, hogy megpróbáljon bevonni a beszélgetésbe. Vége is lett a kapcsolatunknak, mi nem tudtuk megoldani ezt a problémát. A jelenlegi páromnál teljesen más a helyzet. A barátai 99%-át nagyon szeretem és ők is elfogadtak engem. Sokkal nyugisabb a hangulat úgy, hogy nincs ebből vita. Ha hívnak valahova mehetünk együtt, nem kell átszervezni mindent.
2014. jan. 11. 13:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Velem is történt hasonló dolog.Azt hozzátenném,hogy nálunk a barátja befolyásolta őt,megsértődött ha velem volt,mikor hívták valamilyen rendezvényre,pedig ritkán tudtunk találkozni,hetente.A többi nap ott volt a többiekre,mégis mindig sértődés volt a vége,pedig ő szeretett volna akkor velem lenni,én mondtam neki,hogy nyugodtan menjünk vagy menjen velük,de nem akart.Szerintem rosszul kommunikálta le a barátjával a dolgokat,mindenkinek jót akart és meg akart felelni,de ez nem így működik.
2014. jan. 11. 15:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Valami nem az igazi ilyenkor...velem többször előfordult hasonló amúgy is kritikus pont a beilleszkedés ezért sokáig próbáltam megfelelni és magamat okoltam ha nem ment. Aztán inkább kerestem olyat akinek nincs baráti köre hasonlóan otthonülő mint én ér azóta ezzel sincs gond.

Egy hasonló esetnél kiderült hogy a srác nem szeret a barátai pedig annyi sok csajjal talalkoztak már az oldalán hogy unták a "banánt". Nem volt fontos nem érdekelte őket éppen ki az aktuális hisz úgysem tart sokáig. 2 hónap után szakitottunk is. Ilyen típus volt a srác és ezt csak én ér nem tudtam abban a társaságban. Gondolom mit nevethettek rajtam kis naiv fruskán aki szerelmes és komolyan tervez.

2014. jan. 11. 17:10
 10/11 anonim ***** válasza:
Ti bejelölitek őket ismerősnek a közösségi oldalakon? Vagy ők szoktak bejelolni titeket? Én nem jelöltem be egyiket sem magamtól ha valaki megtette őt visszajelöltem de a 90% be sem jelölt. Velük ez olyan mint pl a kalauz a vonaton. Futó jelentéktelen találkozás.
2014. jan. 11. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!