Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a barátom hisztije?
21/28 A kérdező kommentje:
Előző, köszönöm a véleményt, de sajnos tényleg nincs rá időm. Nem jogra járok, erősebb egyetemre, szakra (ne leszólásként értsd). Egyszerűen tényleg nem fér bele, sok a meló, nehezek a vizsgák. A heti egy alkalom a legreálisabb amit be tudtam préselni. Szeretem, igen, de számomra ez ok nélküli bőgicsélés.
Ha szerinted ez ok nélküli bőgicsélés, hogy a párod szeret, és hiányzol neki, mert nem törődsz vele, akkor veled van gond.
2014. jan. 10. 22:29
Kérdező, azt állítod, érett vagy egy kapcsolatra, de a végtelenül karrierista hozáállásodnak köszönhetően valójában NEM tudsz normális párkapcsolatot fenntartani, legalábbis nem egy olyan emberrel, aki érzelmi kegyelemkenyéren meg tud élni. Mivel a barátod a jelek szerint ilyen ember, egyértelmű, hogy ebben a felállásban csak boldogtalanság a része. Vagy döntsd el, hogy a szakmai jövőd építése mellett szeretnél emberileg is épülni/építeni, és akkor talán tényleg érett leszel egy kapcsolatra, vagy lásd be, hogy a szívedben nincs elég hely másik embernek önmagadon kívül, és ne is engedj be oda inkább senkit, hogy szorongjon. Így legalább zavartalanul koncentrálhatsz és nem nyomorítasz meg lelkileg egy jobb sorsra érdemes srácot.
2014. jan. 10. 23:20
24/28 A kérdező kommentje:
Mégegyszer mondom: törődök vele. :) Minden nap felhívjuk egymást, heti egyszer minőségi időt töltünk egymással. Természetesen szorgalmi időszakban, nyáron sokkal többet vagyunk együtt, akkor nincs is ilyen gond. Igen, karrierista vagyok, de mindig odafigyeltem a páromra. Ha ezt a kis időt, ezt a két hónapot nem bírja ki, arra nem tudok mit mondani. Nem gondolnám, hogy velem van a baj. Szeretem a munkám, a szakmám, lehet hogy karrierista vagyok, de a barátom is fontos. De ha egyszer msot nem megy, akkor nem megy. Meg kéne értenie. Ha én megértem, hogy ki van bukva, akkor neki is meg kéne engem értenie. És szerintem jogos, hogy így a végefelé belefáradtam a folyamatos hisztibe.
Én is kommenteltem a kérdező ellen és a barátjának adtam igazat. De látom a kérdező nagyon meg akar győzni minket az érveivel. Én azt mondom NE ítéljük el, mert mi nem ismerjük őket és nem látjuk a helyzetet, lehet valóban nem tud a barátjára figyelni...
Viszont egy tanácsom van: Ha nem más aludjatok együtt. Lehet, hogy nem beszélgettek, de együtt vagytok és legalább át tud ölelni. Viszont lehet hajnal 4 kor egy laza sex is bele fér mielőtt kezdődik a nap! :)
2014. jan. 11. 10:42
Együtt alvás: hidd el sokat számít, mert úgy és megérezzük a másik jelenlétét!
pl: A férjem előttem mindig éberen aludt, minden kis neszre felriadt, hang nélkül , vagy szuszogva aludt.
Amióta együtt vagyunk biztonságban érzi magát, mélyebben alszik, horkolgat is, hangosabban szuszog is, nehezebben tudom felébreszteni. Illetve magától is nehezebben ébred fel. Pl lazán nézhetek viszonylag hangosan a neten sorozatot, vagy tvt mert nem ébred fel rá.
Holott régen, mikor az anyja kelteni akarta, arra felriadt, mikor az anyuka az ágya felé kezdett sétálni.
Szóval legalább aludjatok együtt:) ha már minden áron azt mondod törődsz vele.
2014. jan. 11. 14:47
A sírást NEM HISZTINEK mondanám, ez inkább érzékenység. Na most az érzékenység lehet jó is, meg rossz is, ezt nagyon nehéz megítélni.
Mondjuk ha keményen nyomatja a szemrehányásokat, az már inkább hiszti... Kérdés, hogy mennyire vagy empatikus, megértő vele, mennyire érezteted vele, hogy azért fontos a kapcsolat.
Bár nekem elolvasva egy az egyben a "felcserélt szerepek" jut eszembe!
2014. jan. 17. 11:52
Van az a fajta srác, aki nem bírja, ha a lány a sikeresebb és az elfoglaltad. Lehet, hogy a te barátod is ilyen. Egy dolog szeretni valakit, de a kóros ragaszkodás már más tészta. Neked kell eldöntened, hogy a barátod zavaró tényező-e az életedben, vagy szükséged van rá. Szerintem neki az lenne a dolga, hogy most háttérbe vonuljon és türelmesen kivárja, amíg felszabadulsz a sok gond alól. Ehelyett mit csinál? Csak még több problémát kreál neked. Kell egy ilyen pasi?
2014. jan. 29. 07:25
Kapcsolódó kérdések: