Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos a barátom hisztije?

Figyelt kérdés
Egyetemisták vagyunk, lassan végzünk. Én már dolgozok a szakmámban, mellette járok egyetemre. A vizsgák miatt most nagyon sűrű lett az időbeosztásom. Heti egyszer érek csak rá találkozni a barátommal, mivel valamikor aludnom is kell munka és tanulás között. De ez az egy alkalom is azzal telik, hogy hallgathatom a szemrehányásokat, hogy miért nincs rá időm. Csomószor el is sírta már magát emiatt, ami számomra eléggé kiábrándító volt és azóta kicsit másképp is nézek rá. Már komolyan fontolgatom a szakítást, számomra nem férfi az akinek ennyi türelme és teherbírása sincs. Ő persze engem okol, hogy nincs több időm rá. Jogosan hisztizik nekem, valóban nekem kéne még valahova belepréselnem őt az időmbe?
2014. jan. 10. 18:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Jövője fontosabb mint a barátja ami okés, rendben van.. tehát a kérdező sza@rik a pasijára mert gondolom nem tervez vele komolyan!
2014. jan. 10. 18:25
 12/28 anonim ***** válasza:
Kövezzük meg a kérdezőt! Benne vagytok??? :D :D :D
2014. jan. 10. 18:26
 13/28 PearlDiver ***** válasza:

Nem arról van szó, hogy teljesen elhanyagolod, én akkor neveznélek önző mocsoknak ha egyáltalán nem találkoznál vele ezalatt. Bár én a szerelmemmel alvás helyett is szívesen együtt vagyok, lehet hogy már heti 2-nek is iszonyúan örülne.

Ha elsírja magát ezen, az azt jelzi hogy vagy nagyon érzelmes, vagy ő is nagyon le van terhelve, és nem tudja kezelni a stresszt, ezért tölti panaszkodással a közös időtöket, ami egyébként hatalmas öngól, mert ehelyett végre élvezhetné a társaságodat. Nekem úgy tűnik, valamilyen formában mindkettőtöknek fejlődnötök kéne türelem terén, mert ha szeretitek egymást, akkor néhány hét csökkentettt módot simán ki kéne hogy bírjatok, de ugyanígy a másik irányba is nyitottabb lehetnél, Kérdező.

Abban egyébként igazad van, hogy nem túl férfias sem a hiszti, sem a sírás ilyesmi miatt. Nem azt mondom hogy egy férfi ne sírjon soha, de ezért...?

2014. jan. 10. 18:28
 14/28 anonim ***** válasza:

Azért annyira nem, de szerintem gondold végig azt hogy miért is sír. Lehet hogy te annak képzeled el hogy ez hiszti mert egyszerűen nem töltesz vele sok időt, de azon is gondolkozz el szerintem, nem bántásból mondom, de kérdezzél rá a barátodra, hogy azért sír mert hiányzol neki? Mert én szerintem igen, mivel nagyon szeret téged, és többet szeretne veled lenni.

Tudom sajnos nehéz ezt megoldani suli és munka mellett főleg hogy aludnod is kéne, meg ugye vizsgák.

A barátod ezt így nem fogja fel, nem tudom hogy ő neki mennyi szabadideje van, de ha igazán szeret téged akkor tudna türelmes is lenni, de szerintem az a baja hogy hogy valahogy nem úgy állsz hozzá a dolgokhoz ahogyan azt szeretné. A sírásának oka az hogy szerelmes beléd és fél attól hogy elveszít téged, törődésre vágyik. Férfiak is ugyanúgy igénylik a törődést és a szeretetet.

Én barátom is borzasztóan szeret engem ezt milliószor bebizonyította, én is nagyon szeretem őt, egy igazi férfi bújt el benne. Sajnos vele durván kiszúrtak régebben a lányok én vagyok a második barátnője az életében, de ugyan akkor az első komoly kapcsolata ez.

Amikor nekem is nagyon sűrű volt az időbeosztásom mert hirtelen jött össze minden akkor én is hanyagoltam a barátomat sajnos kényszerből, ő ezt megértette, elfogadta de minden nap beszéltünk jó fél órát telefonon. meg azért hétvégente összetudtunk bújni egy éjszakára.

Én barátom is sírva fakadt amikor nem tudtunk sűrűn találkozni, igaz érthető mert nagyon szerelmes és egyszerűen hiányoztam neki.

De pár kedves mondattal megnyugtattam hogy legyen türelmes és nem hagyom őt el soha! És érdekes módon kibírta. Mert kedvesen bántam vele és nem küldtem el azért amiért sírva fakadt.

Vannak ilyen érzékeny emberek hidd el.

A barátom türelmes ember sokáig bírta ezt a ritka találkozásokat, de a végén már megtört mert belefáradt már azért sokáig bírta, szóval nincs ezzel gond.

Te is légy hozzá türelmes, kedveskedj vele, tudom nehéz meg tényleg furcsa ez de ha igazán szereted akkor biztasd őt, és amint lezárul ez az időszak minden visszaáll a régibe. De várj a szakítással ha még szereted te is légy vele türelmes, tudom nehéz de ha dobod akkor megszakad a szíve és valószínű még kevesebb nyugtod lesz.

15/28 A kérdező kommentje:
Hát, ha együtt alszunk, annak sok értelme nem nagyon van, nem tudunk akkor beszélgetni. :) Nem arról van szó, hogy nem akarok vele lenni, hanem arról, hogy ebben az időszakban túl elfoglalt voltam. Éretlen nem vagyok, egy kapcsolatra pláne nem. :) De vannak az embernek olyan időszakai, amikor elfoglaltabb, pláne akkor ha a jövője megalapozásáról van szó. Itt nem arról van szó, hogy mi fontosabb és mi nem, hanem arról hogy most kell az embernek odatennie magát, ha bármit is el szeretne érni. Ha most vele foglalkozok, nem ezzel, akkor bánhatom, hogy miatta elrontottam. Ha ő ezt nem bírja felfogni, arról nem én tehetek. A stílusom emg lehet most nem a legszebb, de már torkig vagyok vele. A sírás jó dolog, mitn írtam is, persze hogy nem a gyengeség jele, épp ellenkezőleg :) De az ok nélküli sírás-rívás már teljesen más tészta. Köszönöm a kedves pritvát leveleket, látom sokan egyetértenek velem. :)
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemista vagyok és mellette reggel 8tól kb éjfélig dolgozom a szakmámba (itthon) Barátnőm megérti mert értelmes lány, hogy ha van lehetőségem a szakmámba dolgozni akkor csinálnom kell. Ő lány, de nincs hiszti, hogy megint dolgozol. Belátja azt, hogy amit a munkámmal szerzek tapasztalatot azt később kamatoztatni tudom! Kettőn áll a vásár!

25F

2014. jan. 10. 18:33
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
Dobd ki a srácot csak hátráltat gyenge jellem!
2014. jan. 10. 18:40
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez a kérdező is egy bolond ember. Ma elég sok a hozzá hasonló itt.:)
2014. jan. 10. 18:45
 19/28 anonim ***** válasza:

Nyílván a barátod nem egy távkapcsolatot képzel el veled.

Ezek csak azt igazolják, hogy tényleg szerethet téged.

Fordított esetben, ha te lennél a fiú, a párod a lány, már réges-rég szakított volna veled.

2014. jan. 10. 18:55
 20/28 anonim ***** válasza:

Mióta sír ok nélkül az aki azért sírja el magát mert a barátnője kb szarik rá...., hiányol téged, szeret, (bár nem érdemled meg), és veled akarna lenni.

Holott lenne rá időd ha akarnád...

Remélem a pasi kidob és lesz normális csaja.

Mert hogy te nem szereted, az is biztos.

Érdekes mód nekem mindig volt időm a férjemre (akkor még nem voltunk házasok) amikor vizsgaidőszakom, szakvizsgám volt, pedig az kemény volt (jog).

Szóval csak kifogásokat keresel...

27N

2014. jan. 10. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!