Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után kell kialakulnia a szerelemnek?
Azt nem lehet megmondani. Valaki első látásra beleszeret a másikba, valaki csak hónapok évek alatt.
Annyit tanácsot azért adhatok, hogy addig ne járj vele történjék bármi is amíg nem vagy biztos az érzéseidben. Mert megjöhet a szerel... de legalább akkora az esély arra, hogy nem. És így együtt leni a másikkal... kínzás.
Nincs képlet erre.
Én egyik barátnőmnél első látásra tudtam, hogy akarom nagyon. Bele is szerettem elsőre. Csodás teremtés volt, ma már mással van.
Mással hónapok alatt sem alakult ki.
Idővel... Ne siettesd, és ne görcsölj... A szerelem alapja a vonzódás, a szeretet, a féltés és a gondoskodás... Attól, mert nem lángol a hajad a szerelemtől, nem jelenti azt, hogy nem vagy szerelmes, csak azt hogy nem vagy viharos természetű...
És ne szerelmes akarj lenni, hanem boldog vele...
én a második találkozásnál teljesen bele estem ez volt másfél éve még mindig igy érzek
18f
ez helyzettől és emberektől függ...én pl egy kiránduláson, részegen csókolóztam egy pasival, akkor nem is igazán akartam, mert nem teszett, de megtörtént a dolog...utána pár napig nem találkoztunk, csak rá tudtam gondolni és beleszerettem :D
ugyhogy előbb-utóbb majd ki fog alakulni
Én életemben csak 1x lettem szerelmes, 24 évesen. Már házasok vagyunk azzal a férfival.
Pedig előtte is voltak kapcsolataim, 5 évig, de soha senki iránt nem éreztem még csak hasonlót sem. Pedig volt majd 1 éves kapcsolat is.
Az első randin tudtam, és ő is. Ő volt a bátrabb mert a második randinkon már szerelmet vallott. Én ezt még nem mertem volna elmondani neki. Csak úgy, hogy ő már szerelmet vallott nekem, így én is neki:)
Talán már az első csóknál sejtettem mi a helyzet, de teljesen tudatossá csak az első randi végén vált, hogy 12 óra együtt töltött idő után el kellett búcsúznunk, és szó szerint elkezdett fájni a szívem. Elkezdett szúrni....akkor tudtam hogy szerelmes vagyok.
Vannak akik szinte azonnal képesek rá, és vannak akik hónapok, évek.... majd megérzed ha szerelmes vagy:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!