Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elrontottam hogy megmondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorsi31 kérdése:

Elrontottam hogy megmondtam ami problémám volt vele?

Figyelt kérdés

Elsősorban pasik véleményére vagyok kíváncsi,de minden hozzászólásnak örülök.A szitu:pár nap híján egy éves kapcsolatról van szó..nem élünk együtt.Többször volt téma nálam hogy miért van fent társkereső oldalon legutóbb 2HÓnapja kértem tőle számon kaptam magyarázatot elhittem..most ismét szóltam a válasz hogy már a múltkor megbeszéltük és én honnan tudom hogy ő aktív az oldalakon.nem jutottunk sehova..elmondta hogy én az esetek döntő többsègében ha bajom van nem mondom meg és ő hiába kérdezi..beszéltünk róla kész.. elment haza..mivel másfél óra alatt nem jutottunk sehova hogy most akkor mi van felhívtam,kérdeztem hogy mondjon valamit velünk erre, hogy

Én hívtam beszélgetni és én haragudtam és ő mondja meg hogy most mi van???semmire nem mondott semmit..lehet nekem kellett vna?túlreagáltam vna és ezért megharagudott? Elmondtam hogy engem ez foglalkoztatott mérges voltam hideg is voltam vele szemben..mit csináljak?tanács?

2014. jan. 9. 12:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Kidobtam, de a szívem szakadt meg egy év után, de láttam neki nem, mert még mi együtt voltunk szakítás előtti napokban már más lánynak adta meg a számát..milyen ember az ilyen?És nem értette, hogy azért dobom ki mert ő társkeresőzik, mondtam neki ez a te döntésed volt nem az enyém..
2014. jan. 12. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!