Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két év után megváltozott. Mit tegyek?
"Nem akarlak elveszíteni, meg fogok változni, minden olyan lesz mint rég, igyekszem, tudod hogy szeretlek"
Na ez az a duma ami már rég rossz, ugyanis az a szomorú helyzet, hogy NEM FOG megváltozni. A legtöbb ember erre nem képes, akár tetszik, akár nem... változni csak úgy lehet, ha belül eldönti, amihez legtöbbször igen szélsőséges események kellenek. Csak úgy, ígérgetve tücsköt-bogarat, nem megy.
Egy párkapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy egymás életét próbáljuk összefoltozni, hanem hogy boldoggá tesszük egymást. Ha nem tudjátok boldoggá tenni egymást, mi értelme van?
Ja, hogy kell valaki, aki ott van, ha nagy a baj, vagy ha szex kell. Hát, te tudod, de én személy szerint azért vagyok együtt a barátnőmmel, mert szeretném boldoggá tenni, ugyanis én akkor vagyok a legboldogabb, ha őt is annak látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!