Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzetétek már azt az exetekre nézve, hogy "na, ez meg ki a f@szom", annyira megváltozott a szakítás után pár hónappal?
Figyelt kérdés
az én exem nevetségesen kivetkőzött magából,először hívogatott meg az új barátomat is( ő szakított),aztán meg elkezdett nekem 'bizonyítani'. tudja,hogy túl merevnek tartottam mindig is,ezért most folyton csajokkal van és iszik (közben meg nekem vezekel mailben,hogy mennyi olyan dolgot tett,ami nem rá vall,stb),kitetováltatta magát,mert tudja,hogy bejönnek a tetkós pasik,és kigyúrta magát,mert azt hiszi,tetszeni fog (nem szeretem az izmos csávókat,sőt...)
volt már veletek is ilyen?csak nézek,hogy mi a franc esett belé,és sajnálom kb a srácot,pedig másfél évet együtt éltünk
2013. máj. 16. 19:21
1/8 anonim válasza:
Én 1 kivétellel az őszessel jó viszonyban vagyok. Szóval nem.
2/8 anonim válasza:
Mennyi ideje szakítottatok? A helyedben ha szerettem a srácot, megmondnám, hogy úgy látom nem kifejezetten előnyére változott.
3/8 A kérdező kommentje:
9hónapja szakítottunk,de el sem hiszem,hogy így érzek,holott anno annyira fontos volt nekem...elég pocsék érzés
2013. máj. 16. 19:31
4/8 kolosszus22 válasza:
Ellentmondásokat érzek benned is. 9 hónap után és új barát mellett csak érdekel még a pasi mivel foglalkozol vele. Már rég le kellene szarnod, hogy hogyan éli az életét és mit csinál magával.
5/8 A kérdező kommentje:
persze,hogy érdekel és foglalkozom vele,amikor minden 2. este szerelmes levelet ír,hogy én vagyok élete nője,stb-...nem azért érdekel,mert érzek iránta bármit is,hanem mert az életem fontos része volt,és szeretném,ha végre túljutna rajtam (nem szoktam neki válaszolni,mindentől függetlenül ír és ír és ír)
2013. máj. 17. 17:29
6/8 anonim válasza:
Változtasd meg az email címed, a jelenlegit pedig szüntesd meg.
Ez már a zaklatásnak egy formája. Valamint ha nem teszel ellene semmit, a jelenlegi kapcsolatod is rámehet.
7/8 anonim válasza:
Szerintem azon túl, hogy kicsit idegesítő lehet, nekem imponálna.
8/8 anonim válasza:
utolsó: Azért óvatosan ezzel. Szerintem ez nem arról szól, hogy te mennyire csodálatos ember vagy és ő mennyire igaz szerelemmel szeret és tisztel téged, hanem valami egész másról... ami távolról sem egy jó dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!