Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tudom, hogy nem igazak azok a dolgok, amit állít magáról társkeresőben az exem és amit hónapokon át mesélt magáról, azonban továbbra is avval a storyval keres társat, amivel engem is átvágott?

Figyelt kérdés
Már a magam érdekében is mit tegyek és a többi áldozat érdekében mit?

#kettős-élet
2014. jan. 9. 08:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

15: " ha képes voltál ennyire kiborulni, akkor pont így padlóra küldött volna az is, ha normális pasi ver át"

Hogy mi van?

Természetesen az átverés az, ami padlóra küldi az embert, és minél meghittebb viszonyban és minél közelebbről jön ez, annál jobban szétcsap.

(Nem tudom, mit értesz normális és nem normális pasin. És hogy mi alapján tetted őt a nem normális kategóriába. És ha már vannak ezek a kategóriáid, akkor létezik neked az átver ÉS normális kategória is?...)

2014. jan. 9. 21:48
 22/23 A kérdező kommentje:
19: Ha nem lenne vili: a társadalmi szintű megoldást keresem a problémára. (Nem csak erre, még vagy másfél tucatra, de ez az egyik fő társadalmi témám, az indíttatást mindig személyes problémák adják.)
2014. jan. 9. 22:00
 23/23 anonim ***** válasza:
Ha olyat követett el,amit büntet a btk,akkor jelentsd fel.Egyéb esetben nem tudsz mit tenni és nem is kell.Nem te vagy az első nő,aki úgy érzi átverték,de az már a pszichiátriára való,aki ezután nyomkövetésbe kezd és a férfi további életében az összes nőt "figyelmeztetni" akarja.Lehet,hogy ez szerinted társadalmi probléma,de mi lesz a te életeddel?Mikor akarod élni,mikor akarsz új társat,családot?Vagy az épp aktuális mellől is őt fogod üldözni?
2014. jan. 9. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!