Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha tudom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha tudom, hogy nem igazak azok a dolgok, amit állít magáról társkeresőben az exem és amit hónapokon át mesélt magáról, azonban továbbra is avval a storyval keres társat, amivel engem is átvágott?

Figyelt kérdés
Már a magam érdekében is mit tegyek és a többi áldozat érdekében mit?

#kettős-élet
2014. jan. 9. 08:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok. Mit lehetne másképp csinálni?

Én pl. egy nagyon rossz periódusomban találkoztam az exszel. Persze hogy könnyen levett a lábamról a nagy szövegével, céljaival..stb. De ha jobban figyelek, voltak ellentmondások, már rögtön az elején, és ha pl. a mai énemmel találkozna, kb. a 3. randin elküldtem volna a búsba.

Mit tanultam belőle? A következő választásomnál már egészen már szempontokból néztem meg a pasit, igaz az előzmények miatt szegénynek nem volt egyszerű dolga. De küzdött, látszott rajta, hogy tényleg komolyan gondolja, én kellek neki, és egy kedves, gondoskodó, őszinte ember.

És ma már a férjem, gyerekeim apja.

2014. jan. 9. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

A magad érdekében már nem tudsz mit tenni. Örülj neki, hogy kiismerted és vége lett.

Mások érdekében? Attól függ, hogy mivel vágott át. Ha pl. azt állítja, hogy nincs párja, de mégis van, azt állítja, hogy gyereket akar tőled, de mégsem akar, akkor nincs mit tenni, erre hidd el, mások is rá fognak jönni, ne foglalkozz vele. Viszont ha pl. anyagilag átvágott, akkor szerintem a rendőrséghez lehet fordulni.

Nehéz tanácsot adni, mert nem derült ki, hogy mivel vágott át.

2014. jan. 9. 08:41
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A netes társkereső nem kötelező, mindenki a maga felelősségére használja. A beteges hazudozást meg nem bünteti a btk. Ha belegondolsz, pl. hány házas ember szédíti ott a nőket?! Esélytelen, hagyd a jogi részt is, állj talpra, és keress mást.

Tényleg nem biztos, hogy más is ekkora áldozat lesz, mint te, nem mindenkinek egyforma az emberismerete, valaki első percben vágná, hogy valami nem stimmel a pasival.

2014. jan. 9. 08:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél,most az a fontos,hogy te túllépj rajta,mert ez eddig nem történt meg.Ne keresd,hogy hol kivel ismerkedik,ez számodra már lezárt ügy,nincs miért foglalkoznod vele.A lányok,akik ismerkednek vele,pedig mások,mint te.Lehet,hogy gyorsabban átlátnak rajta,az is lehet,hogy,ami neked probléma volt,az a következő lánynak belefér az értékrendjébe.Egy biztos.Ha ismerkednék egy férfivel és megkeresne annak az exe,hogy besározza,akkor nem a férfiról gondolnék rosszat,hanem úgy gondolnám a nő megőrült és féltékenységében már nem tudja mit tegyen.Ne kattogj ezen,hanem éld az életed!
2014. jan. 9. 09:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert te buta voltál és bedőltél, korántsem biztos, hogy más is...

több ezren használják a társkeresőket eredményesen, jól, az, hogy neked nem jött be, nem indokolja, hogy ők változtassanak.

Ráadásul ha képes voltál ennyire kiborulni, akkor pont így padlóra küldött volna az is, ha normális pasi ver át. Szóval inkább magaddal kéne tisztába jönnöd előbb.

2014. jan. 9. 10:28
 16/23 anonim ***** válasza:

Szia!

3 vagyok

Sejtem mit elsz at! Ezert mondom, hogy ne tegy semmit! Szallj ki erzelmileg is ebbol es felejtsd el!

En is beleszerettem egyszer egy iszonyat link alakba, persze jol hazudozott ugyesen lavirozott! Mi egyutt eltunk, nagyon jo szakmam van/volt fodrasz vagyok havi sok szazezres bevetelem volt...

Semmit nem tudok felmutatni! En hulye tartottam el vegul az egesz nyomorult csaladjaval egyutt! A huganak a tampont en vettem! 4 honap kizsigereles utan mar tudtam hogy itt nekem kell valtoztatni...

Kileptem a kapcsolatbol, csak a ruhaim kellettek, minden mast ott hagytam! En elolrol tudom kezdeni az eletem ezerszer, mert olyan tipus vagyok! O csak addig el mig van no aki kitartja!

Azota gyerekem van egy 4 eves fiu, Parom egy kincs es a kovetkezo babat varjuk :)

En helyre jottem! Ez is csak egy tapasztalat sajnos most! De megtalalod majd Te is aki kincskent kezel ezt a gorenyt meg felejtsd el!

2014. jan. 9. 10:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ne nyomozz utána, lépj tovább az életben, az ő következő barátnői iránt semmi felelősséged nincs.
2014. jan. 9. 10:50
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz vele, sok mindent úgysem tudsz az ellen tenni, hogy másokat is átverjen.

Egyébként már nagyon furdal a kíváncsiság, hogy ugyan mit csinált ez a fickó, hogy ennyire taccsra vágott téged, és meg akarod védeni az összes többi nőt is ettől...

2014. jan. 9. 12:02
 19/23 anonim ***** válasza:

"Hovatovább a beteges hazudozás egy klinikailag meghatározott betegség, amivel másoknak kárt okoz, tehát még kezelni is kéne."

És azt a nőt is kezeltetni kellene, aki szakítás után még ilyen szinten van elborulva az exével meg a bosszúállással. Abban sem vagyok biztos, hogy más nőket akarsz önzetlenül megvédeni, és nem az exedetakarod "megvédeni" a többi nőtől. Milyen jó lenne látni, hogy egyedül marad és akkor utánad sírna... Szedd össze magad, neked van komolyab bajod, nem neki. :(

2014. jan. 9. 15:28
 20/23 A kérdező kommentje:

17: Nem nyomozok utána, közösen vagyunk fenn azon a társkeresőn, ahol összeismerkedtünk.

12, 13: Én úgy gondolom, nem egészséges, hogy valaki árt másoknak, felforgatja az életüket és a közösség nem bünteti meg és nem akadályozza meg abban, hogy ezt továbbra csinálja.

Sőt, hogy többen még azt is kinyilvánítják, hogy ez így rendben van, és a sors meg az isten majd megbünteti, és nem kell tenni semmit.

Isten mi vagyunk, és nekünk kell jóvátételt szereznünk, büntetnünk és megakadályoznunk a további ártó tevékenységet.

Ezért van a Btk. is.

Persze ma nem mindig lehet érvényesíteni még azt sem, mert a társadalom pártolja a csalást, hazudozást, miegymást.

A vállvonás NEM helyes és NEM megoldás.

Pont ezért tettem fel a kérdést, mert a mai kultúránkban ez nehéz kérdés, megtalálni az optimális cselekvési ösvényt, amikor még népirtásért sem lehet felelősségre vonni senkit, és más romboló tevékenységek is általánosan elfogadottak.

Ez, amivel én küszködöm, egyszerűen egy levegőben lógó problémakör, ki nem elégítő társadalmi reakciókkal, egy közösségi vákuum.

Sok hasznos gondolatot ki tudtam mazsolázni, köszönöm a hozzászólásaitokat.

2014. jan. 9. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!