Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van közületek olyan aki túl későn talált rá az igazira?
Marha jó, hogy elítélnek emberek egy vadidegent csak azért, mert egy fiatalkori szerelem után 15 évvel kb. beleszeret valaki másba. Gyanítható, hogy amikor a párjával összejött, még nagyon fiatal volt, az emberek idővel változnak, senki nem hallott még olyanról, hogy az első szerelem nem tart örökké? Én inkább becsülnivalónak tartom, hogy a barátnőd kitartott ennyi ideig és hű volt a párjához, pedig biztosan sok nehézséggel kellhetett szembenézniük.
Arról nem írtál, kérdező, hogy a párja iránt érez-e még valamit, illetve a férfi hogy érez iránta? Beszélt-e vele a barátnőd arról, hogy beleszeretett ebbe a férfiba? Az új szerelmével milyen gyakran találkozik, pl. együtt dolgoznak vagy más ok van, amiért gyakran találkoznak? A gyerek mennyire problémamentes gyerek, jó-e a családi életük vagy vannak veszekedések, esetleg sűrűbben?
Szerintem mindenképpen kellene egy őszinte beszélgetés a barátnőd és a párja között, amikor kölcsönösen és közösen kitalálják, hogy mit tudnak tenni ebben a helyzetben. Persze ez egy kicsit könnyelmű tanács a részemről a férfi ismerete hiányában, de feltételezek egy intelligens férfit, akivel lehet normálisan beszélni.
12-es: egyetértek veled. Én 20 éves kapcsolatban vagyok. Aki nem élt ennyi évet valakivel, gőze nincs, hogy mia az, hogy kapcsolat. 15 évig szolgálni valaki mellett igenis nagy eredmény. akik itt negatív véleményt mondanak, alig van (ha van egyáltalán) pár éves kapcsolatuk. Mit tudják ők, hogy milyen gyereket szülni valakinek, felnevelni és valami miatt beleszeretni másba! Őszintén szólva én sem tudom, de az ilyen dolgokat, MINDIG és AZONNAL megbeszéljük a nejemmel. Mindig őszinték vagyunk egymáshoz. Ha ma úgy érezné, hogy gáz van a kapcsolatunkban, már ma megtudnám.
Szerintem is beszélnie kellene a férjével. Ennyi év után nem ütéssel kezdődnek a viták, hanem meg lehet tisztességesen beszélni. de vajon megéri-e változtatni hosszú távon?
44/F
Kérdező, én neked adok tanácsot: Szerintem ne ártsd bele magad, ez rájuk tartozik, nekik kell megoldani, dönteni, akárhogy is fáj szenvedni látni a barátnőd! Ha a te tanácsodra fog egyik vagy másik variációba belemenni és rossz vége lesz téged fog gyötörni a lelkiismeret és te érzed magad hibásnak. A legjobb tanács amit adhatsz, hogy jól gondolja át mit tesz és az, hogy ha van rá mód valahogy a férjével is beszéljen.
26F
Aki beleszeret másba, az az addigi párját nem szerette. Ilyen egyszerű. Ez nem elítélés.
Én 19 évesen kezdtem randizni, akkor volt először barátom,
24 évesen jöttem össze az igazival.
Akkor lettem szerelmes először.
25 voltam mikor hozzámentem.
Hát, mit mondjak... nem volt jó előtte annyit szenvedni, szóval hamarabb is jöhetett volna:)
27/N
16. igen jól számolod. Majdnem 4 év.
De ha még akkor is itt lesz ez az oldal, és ez a kérdés, szívesen visszajövök 6 év múlva, és elmondom a véleményemet, ami akkor is ugyan az lesz.
Nem véletlenül van az a mondás is, hogy ha beleszeretsz valaki másba a párod mellett, akkor az újat válaszd, mert ha bele tudtál szeretni másba, akkor a párodat nem szeretted igazán.
Szerintem ez szó szerint így van.
És még mindig nem ítéltem el senkit.
Nekem pl azt is sokan mondogatták, hogy a szerelem elmúlik 1-2 év alatt, és más veszi át a helyét...hát nem tudom, én nem érzem hogy elmúlt volna. Lehet hogy én vagyok rosszul összerakva:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!