Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van közületek olyan aki túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van közületek olyan aki túl későn talált rá az igazira?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 08:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Én még mindig nem... 22 vagyok de még sose voltam szerelmes.
2014. jan. 7. 08:51
 2/18 anonim ***** válasza:
26 vagyok és még mindig nincs meg az igazi...vagyis most van egy srác,de fiatal a kapcsolat,hogy kijelentsem ő az.
2014. jan. 7. 08:53
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi az,hogy túlkéső?Találkozás után egy nappal meghalt?
2014. jan. 7. 08:54
 4/18 A kérdező kommentje:
Barátnőm fiatalon pár hónapnyi kapcsolat után gyermeket szült az akkori párjának. Összeházasodtak. Ennek 15 éve. 1 éve megismert egy férfit. Első látásra egymásba szerettek. Most nagyon tanácstalan és én sem tudom mit mondhatnék neki. Látom, hogy nagyon szenved de nem akar tisztességtelen lenni a férjével sem.
2014. jan. 7. 09:03
 5/18 anonim ***** válasza:
39%
A barátnőd nem érdemeli meg hogy bárki is mellette legyen :)
2014. jan. 7. 09:09
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Aztán 2 év múlva jön, a még igazibb,és még egy.
2014. jan. 7. 09:13
 7/18 A kérdező kommentje:
Akkor jobb ha lebeszélem róla? Különben nem lépett vele félre.
2014. jan. 7. 09:15
 8/18 anonim ***** válasza:
az nem az igazi akivel ő találkozott :)
2014. jan. 7. 09:17
 9/18 anonim ***** válasza:
19%
A barátnőd nem érdemel valóban maga mellé senkit se pedig családot...Ez is milyen rohadt igazságtalan...van aki megkapja ezeket de nem értékeli,mert "jön 1igazi" aki miatt az egészet feltúrja...ami igazából nem is valós csak unalmasnak véli az életét magyarul nem tudja értékelni azt ami valóban értékes és így elkezd félrekefélgetni...ennyi....
2014. jan. 7. 09:19
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez tényleg így lehet? Annyira tanácstalan vagyok, nem tudom hogy segíthetnék. Kapcsolati kérdésekben ő a jobb. Nekem nincs túl sok tapasztalatom (sajnos). De nagyon rossz látni, hogy szenved. Nem egy kicsapongó, flörtölgető típus. Mindig elfogadta amit kapott az élettől. Most viszont tényleg maga alatt van.
2014. jan. 7. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!