Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valljam be neki, vagy ne?

Figyelt kérdés
Kialakulóban van egy sráccal, aki már most nagyon fontos nekem és nem szeretném, ha bármiféle rossz benyomása lenne rólam. Semmiképp nem szúrhatom el ezt most. Én elég sok pasival lefeküdtem már (szám szerint 13-mal) ő meg szerintem ennél jóval kevesebb csajjal volt együtt. Ezeknek a szexuális kapcsolataimnak jó részét megbántam már és szívesen tenném meg nem történtté. Előre félek, mi lesz ha rákérdez, hány pasival feküdtem le eddig? Mit tegyek? Nem akarok neki hazudni, mert szeretem, de belehalnék, ha emiatt rib@ncnak tartana... hogyan tálaljam neki a dolgot?
2009. nov. 29. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez kicsit meredek...még húzd a témát egy kicsit ameddig a kapcsolatotok szorossá nem válik! Utána ha rákérdez nem hazudhatsz mert a hazugság kiderül mindig... szerintem vald be azokat akikel komoly kapcsolatod volt... és utána a többit próbáld úgy tálalni mint balaset... amit megbantál. Nem tudom bisztosra, hogy bejon de így lesz a legjobb ha tényleg szeret akkór megbékél vele. sok sikert!
2009. nov. 29. 23:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna. De egy idő után megbékélnék vele szerintem. Csak ne hazudjon az a lényeg!
2009. nov. 29. 23:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ezt hangsúlyozni. minek?

Főleg ha akarsz tőle valamit. ne mondd el neki csak a komolyabbakat. vagy csak párat. A futók azok nem lényegesek.

2009. nov. 30. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha még tényleg kialakulóban van, akkor annyit szögezzetek le, hogy a múltat szexuális és párkapcsolati téren inkább hanyagoljátok. Ennyi, meg van oldva...

Ha meg mégis valamiért erre terelődik a szó, akkor elmondod neki az igazat, azzal a körítéssel, amit nekünk ide leírtál. Ha emiatt képes elhagyni, akkor hidd el, hogy nem szeret. Engem az sem zavarna, ha a barátnőmmel 1000 pasi lett volna és az össze haverom az orrom alá dörgölné, hogy neki megvolt, ha én szeretem... Bár biztos kisebbségi érzésem volna, hogy nekem nem volt meg annyi csaj. :D

2009. nov. 30. 00:37
 5/9 anonim ***** válasza:
utolsonak: teged nem zavarna ha tetartod el a csajt akit mindenki mas kurogat?:)
2009. nov. 30. 08:39
 6/9 anonim ***** válasza:

Uhh 13, nem semmi!

A férfiak gyakran úgy tekintenek ilyenre, mint egy autó vásárlásra.

Egy autónál nem csak a külcsín számít, hanem hogy hány km van eddig az autóban (ez nőknél az életkor), hogy hány tulaj volt előtted (nőknél ez az exek száma), stb.

2009. nov. 30. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:

08:39: Írtam én olyat, hogy elviselném, hogy akkor is lefekszik mindenkivel mikor már járunk?

Arról beszéltem, hogyha megéri, ha igazán szeretem, akkor, hogy hány emberrel feküdt le, lényegtelen.

09:27: Hát nem tudom, én egy sok kilométeres, több tulajt megélt Porschet szívesebben megvennék, mint egy keveset járatott, egy tulajt megélt Trabantot. ;)

A lényeg, hogy szerelmes legyen a fiú a lányba, ha nem szerelmes akár azért is elhagyhatja, mert egy pasival már lefeküdt, vagy azért, mert szűz...

2009. nov. 30. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

14:00

Igen függ a körülményektől, de több ex az taszító hatású lehet.

Két Kevin Smith film is foglalkozik hasonló témával (Clerks és a Chasing Amy).

Az egyikben a srác nem bírja elvisleni, hogy a barátnője 36 pasit szopott le, mielőtt vele járt.

A másik filmben, kiderül egy másik srác barátnőjéről, hogy 2 sráccal volt egyszerre.

És ezt a csaj nem mondta el neki, azt mondta hogy végig leszbikus volt, ami részben volt csak igaz.

2 tanulság vonható le a 2 filmből, a több expasi riasztó hatású lehet, még akkor is ha az illető tényleg szeret!

A másik, hogy ha nem mondunk igazat valakinek már az elején, és álombaringatjuk a hazugsággal, akkor ne várjunk nagy jövőt akapcsolattól!

2009. nov. 30. 15:05
 9/9 A kérdező kommentje:
Ahh, most mér végképp nem tudom, mit csináljak.. meg nem történtté nem tehetem.
2009. nov. 30. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!