Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be neki facebookon azt, hogy teccik és szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Lécci rendes válaszokat irjatok!2011. márc. 15. 17:21
1/12 anonim válasza:
Fészbúkon sehogy. Ilyesmit csak és kizárólag személyesen.
2/12 anonim válasza:
miért nem személyesen mondod megneki?
írd meg neki h bejössz nekem :P és bökd is meg
3/12 anonim válasza:
És ha simán leírod amit érzel?
4/12 A kérdező kommentje:
valójában nemtudom énse nagyon mit érzek de ennyire még sha nem szerettem senkit és köszönöm a válaszokat
2011. márc. 15. 17:26
5/12 anonim válasza:
Szerintem ha élőbe nem megy akkor írd meg neki facebookon csak nehogy kiröhögjön mert ott írod meg neki..
megmondod neki hogy tetszik neked és eltudnál vele többet képzelni mint barátság.. és tuti írni fog erre valami..) hány éves vagy????
6/12 anonim válasza:
tiprpe 13 évet mondok, és szerintem hívd el valahova fészbúkon, és személyesen vezesd fel neki, szépen lassan :)
7/12 anonim válasza:
Törd fel az adatlapját és húzd be, hogy kapcsolatban van veled.
8/12 anonim válasza:
figyu en facen talaltam meg a parom es ott beszelgettem vele eloszor majd elhivtam egy helyre es ott elmondtam neki az erzeseimet! te is ezt csinald! :)
9/12 anonim válasza:
Írd ki üzenőfalra, h akit megböx abba szerelmes vagy, aztán bökd meg! :D
10/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?Messze laksz tőle hogy nem tudod személyesen?VAgy telefonon felhívod és beszéltek egy találkozót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!