Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan valljam be neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
nem magamra vonatkozóan, csak úgy általánosságban kérdezem, hogy lehet bevallani valakinek szépen hogy szerelmes vagy belé?...
2010. dec. 5. 23:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlen "szépen". Az csak a filmekben van. Én egy csomószor bénáztam,de mindíg őszintén mondtam,ahogy jött magától és ezt értékelik nagyon a csajok!:D Aztán szépen lassan belejön az ember a bókokba!:D
2010. dec. 5. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
valamit el kell mondanom, amit már nem tudok magamban tartani. Szeretlek. és ide még jöhet némi bókolás stb...
2010. dec. 5. 23:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem anno tavaly karácsony este úgy vallott szerelmet a barátom, hogy felhívott, és ezt mondta :" Tudom, hogy nagyon szeretsz, és elfogadsz a hibáimmal együtt. Ezért nagyon becsüllek, és rájöttem...Te vagy nekem a lány, akire mindig vártam, mert te mellettem álltál, amikor belül összeomlottam, és köszönöm neked. És rájöttem, hogy ugyanúgy érzek, ahogy te...Elfogadlak a hibáiddal együtt, és minden percben veled akarok lenni. Csak azért, mert szívemből szeretlek."

:D Onnan tudom a teljes szöveget, hogy felvettem a beszélgetést, később pedig leírtam egy lapra, amit mindig magamnál hordok.

2010. dec. 5. 23:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Mivel két ember kommunikációjáról van szó, sosem lehet tudni, miként reagál a másik. Tehát nem lehet választ adni a kérdésedre. Vagyis kicsit félreértve azt mondanám, hogy személyesen.

Mindig tudtam, hogyan fogom bevallani, aztán mindig másképp alakult. Volt mikor a lány nem bírta tovább és ő mondta ki előbb. Volt, hogy gondosan felépítettem a beszélgetést, de sosem kaptam a végszót. Négy óra beszélgetés után közöltem, hogy valamit még el kell mondanom...

2010. dec. 6. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!