Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?
Nekem anno tavaly karácsony este úgy vallott szerelmet a barátom, hogy felhívott, és ezt mondta :" Tudom, hogy nagyon szeretsz, és elfogadsz a hibáimmal együtt. Ezért nagyon becsüllek, és rájöttem...Te vagy nekem a lány, akire mindig vártam, mert te mellettem álltál, amikor belül összeomlottam, és köszönöm neked. És rájöttem, hogy ugyanúgy érzek, ahogy te...Elfogadlak a hibáiddal együtt, és minden percben veled akarok lenni. Csak azért, mert szívemből szeretlek."
:D Onnan tudom a teljes szöveget, hogy felvettem a beszélgetést, később pedig leírtam egy lapra, amit mindig magamnál hordok.
Mivel két ember kommunikációjáról van szó, sosem lehet tudni, miként reagál a másik. Tehát nem lehet választ adni a kérdésedre. Vagyis kicsit félreértve azt mondanám, hogy személyesen.
Mindig tudtam, hogyan fogom bevallani, aztán mindig másképp alakult. Volt mikor a lány nem bírta tovább és ő mondta ki előbb. Volt, hogy gondosan felépítettem a beszélgetést, de sosem kaptam a végszót. Négy óra beszélgetés után közöltem, hogy valamit még el kell mondanom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!