Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy adjon nekem egy utolsó esélyt?
Voltam hasonló szituban a másik oldalon.
Sose bocsájtottam meg neki, hogy nem bízott bennem, és hogy hazugsággal indított...
Mondjuk ő el sem magyarázta utólag, hogy miért....
Az ember a gyengeségeit ösztönösen megpróbálja elrejteni az első alkalmakkor.
Ez egy átlagos emberi reakció. Ki indít úgy egy ismerkedést, hogy ez és ez a hibám, meg ez meg ez.
Senki, mindenki próbálja a jobbik oldalát mutatni, a hibáit meg sutba vágni.
többünknek megírta privátban, de nyilván azért tette, mert ide nem szeretné kiírni.
Pedig sztem nyugodtan megtehetné
én egyvalamit tudnék javasolni:
napokig úgy teszel,mintha elegelejtetted volna,h létezik,és majd utánadrohan,és bevallja,h élete legnagyobb hibáját követte el azzal,h nem bocsáltott meg neked
Úristen... :D egyáltalán nem ilyen dologról van szó.
Annyi, hogy más képeit használtam (kb 3-4 db kép) és azt hitte, hogy én vagyok. Tudtam az elején, hogy el kellene mondanom de nem mertem és miután ez az egész kiderült azt mondta, hogy ha az elején szólok akkor most boldogok lehetnénk. Azért akadt ki ennyire mert többször is történt vele ilyen és pont tőlem nem várta mert első perctől kezdve megbízott bennem. Mindent elmondott, még azt is ha lánnyal volt kint valahol és többször lett volna lehetősége más lányokkal kezdeni valamit de nem tette miattam. Azt írta, hogy nem az igazi külsőmmel van baj hanem azzal, hogy átvertem és teljesen máshogy képzelt el. Úgy mint aki a képeken van és most olyan mintha nem ismerne. De elveszíteni se akar mert szeret. Csak fáj neki, hogy pont én, aki szinte a legjobb volt hozzá és nem számított rá, hogy én is tudok fájdalmat okozni neki.
Egy napot se bírok ki, hogy ne beszéljek vele. Minden egyes nap beszéltünk vagy írásban vagy telefonon a nap bármelyik szakában. Amikor elmondtam az igazságot másnap csak késő délután vagy este (nem emlékszem pontosan) én írtam rá mert nem bírtam tovább, hogy látom, hogy fent van és nem ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!