Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy adjon nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy adjon nekem egy utolsó esélyt?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval és hazudtam neki (mindegy, hogy mit de tényleg kicsit durva volt) de egymásba szerettünk és bevallottam neki mindent. Nem járunk csak szeretjük egymást. Megsértődött és haragszik de inkább csalódott. Beszélget velem szinte ugyanúgy és hajlandó találkozni is de azt mondta, hogy ennek vége és többé nem tud rám úgy tekinteni. Könyörögtem neki napokig, hogy valahogy rendbe hozom a dolgokat de azt mondja, hogy ezen nem tud tovább lépni és kizártnak tartja, hogy valaha is legyen köztünk valami. Ezt nem bírom lelkileg, teljesen bele vagyunk betegedve mindketten. Nagyon megbántam az egészet és bűntudatom is van de ezt ebbe bele fogok halni. Nem akarom örökre elveszíteni életem legfontosabb emberét. Hogyan lehetne próbálkozni? Még ha nem is sikerül akkor is meg akarom próbálni. Mindent meg akarok tenni, hogy mégis legyen valami.
2014. jan. 6. 12:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hagyd békén.
2014. jan. 6. 13:23
 12/32 anonim ***** válasza:

Valami olyant vallhattál be, ami később kiderülhetett volna.

Igy van. Valószínűleg a kérdező szedhette szét a pasi egyik kapcsolatát érdekből, ami fontos volt a srácnak, mert szerette a másik nőt.

Ezt soha senki nem fogja lenyelni és még örülj, hogy nem dobott ki és az udvariassági formulát betartja.

2014. jan. 6. 13:29
 13/32 Költőnő? ***** válasza:
látatlanban miért találtok ki ilyen vadakat?
2014. jan. 6. 13:36
 14/32 anonim ***** válasza:

Közel sem ilyen durva a helyzet.

Mondhatni tulajdonképpen igen pitiáner a dolog.

Szerintem a kérdező leírhatná nyugodtan, mert én nem látok benne semmi extrémet.

2014. jan. 6. 13:38
 15/32 Amazing ***** válasza:

Szerintem is itt anoním vagy, tehát nem tudunk rólad semmit, nem ismerjük az arcod...stb?

Mitől fosol? Elkúrtad? miért? ja, gondolom most jön h nem is tudod...stb. Ha akarod, akkor leírod h mit hazudtál és elmondják a véleményüket erről a témáról.

Az én véleményem pedig az, hogy jobban jár a fiú, ha nem veled kezd és ezt ő is tudja. Ez a leggusztustalanabb dolog, amikor hazudsz neki már a kezdésnél, megvárod amíg beléd szeret és utána mondod el az igazat. Ha tudod h ki fog derülni, akkor vagy mond el és annak függvényében eldönti hogy belefér e annak az illetőnek vagy nem.

Nem csak mást, de magadat is megkíméled a későbbi szakítástól és nem mondhatják később rád azt hogy hazug vagy. Akármit is csináltál, meg volt az oka, nem mindenkinek kell tudnia róla, de akivel elvileg ennyire komolyan tervezel, annak igenis tudni kell róla, de még annak is akivel kapcsolatot akarsz kezdeni.

Szerintem ezt már ne erőltesd, hagyd a fiút is inkább had felejtsen el, felejtsd el te is. a következőnél

korrektebbnek kell lenned. 1 kapcsolat a bizalmon alapul, ha az nincs meg valamely fél részéről, a kapcsolat tönkre fog menni, előbb utóbb, de ha utóbb, akkor is eléggé nyögve nyelős lesz a végéig, bizalom nélkül.

Csak azt tedd mással, amit elvárnál mástól hogy veled tegyen, de kevesebbet ne, légy egyenes.

Ha szereted a srácot, akkor pedig hagyod, nem keresed, had lépjen tovább, ne találkozgass vele, hagyd hogy elfelejtsen, ha mégis meggondolja magát és megbocsát, akkor pedig úgyis keresni fog.

2014. jan. 6. 13:38
 16/32 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt tényleg elszúrtad.. Keress mást, és annak ne hazudj.
2014. jan. 6. 13:41
 17/32 anonim ***** válasza:

Azért pitiánernek nem mondanám a dolgot... privátban megkaptam, mi a helyzet, próbálom rávenni a kérdezőt, írja ki ide is nyugodtan...

Gyakorlatilag lerombolta az igazsággal a srác álomképét...

Ahogy privátban is írtam:

1. Tudd meg, tetszel-e neki egyébként?

2. Mondd el neki, miért hazudtál! Ha megérti, és az 1-es pontra igen a válasz, akkor talán van esély...

De az indokaidat mindenképpen őszintén tárd fel neki!

2014. jan. 6. 13:43
 18/32 anonim ***** válasza:

Pedig szerintem pitiáner dolog.

A mai netes társadalomban ez igencsak sűrűn elő szokott fordulni. Nem tett ezen kívül semmi mást, ha igaz amit ír.

Emiatt ilyen durcáskodást rendezni, szerintem kicsit túl emocionális a srác.

2014. jan. 6. 13:46
 19/32 Költőnő? ***** válasza:
sztem sem akkora cucc. Mondjuk a srácot is megértem vhol. Bár sztem kicsit túlspirázza.
2014. jan. 6. 13:50
 20/32 anonim ***** válasza:

Nem kell tapsikolni egy ilyen dolgoknak, de ekkora feneket sem hiszem, hogy keríteni kéne neki. Ha van hozzá racionális magyarázat, és az elvileg van, akkor nincs gond.

Ha van, akkor az eredménnyel nem elégedett a srác.

2014. jan. 6. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!