Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon féltékeny?

Figyelt kérdés
Párommal lassan 1 éve vagyunk együtt.. van közöttünk 20 év, mindig is szerettem az idősebb férfiakat :) 20 éves vagyok, elkezdtem tőzsdézni az interneten ami hál istennek nagyon nagyon jól megy, páromnak eljár naponta dolgozni. Mindig az van benne, hogy a férfinak kell eltartania a nőt, jól is keres, de én is hozzá szerettem volna tenni a dolgokhoz, nem csak szimplán házimunkát végezni.. bár ha rajta múlna azt se csinálhatnám :) Mostanában viszont sokkal több volt a bevételem mint neki, és emiatt folyamatosan vitatkozunk.. eddig annyira jól megvoltunk, mintha zavarná :( Ebben a buta helyzetben mi a teendő?

2014. jan. 6. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha valóban ez a vita oka, hogy több a bevételed, mint neki, akkor valamilyen módon add a tudtára, hogy te ettől nem érzed magad felsőbbrendűnek, mert a férfiakban tényleg kiszokott alakulni egy ilyen kisebbségi érzés akkor, amikor a nő többet keres nála.

Ez egy ösztönös reakció, ugyanakkor tényleg butaság, ahogyan te is írod, mert nem ér ez annyit, hogy a kapcsolat rovására menjen.

Mindenképp tisztázd vele a dolgot, tárgyald meg vele ezt, mert különben a továbbiakban még rosszabbá fordulhat a helyzet.

2014. jan. 6. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ :)

Megbeszélés dolgon már túltettem magam, mivel eléggé egy zárkózott típus. 10× vagy annál többször próbáltam vele leülni beszélni, csak még kellemetlenebb lett neki és a nappaliból átment a hálószobába, vagy elkezdett valami felesleges dolgot csinálni, csak ne kelljen velem erről beszélni. Ilyen apró dolog miatt, félek, hogy tönkre megy az egész kapcsolatunk. Naplopó barátnői voltak előttem, akik csak kihasználták, lehúzták róla az utolsó bőrt is, kocsit vetettek maguknak. És most furcsa neki, hogy végre valaki azért szereti amilyen, és néha napján ő is kap ajándékot.. nem neki kell mindig adnia. :(

2014. jan. 6. 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:
ha nem tudod vele lekommunikálni vagy abszolút nem fogja magában ezt megemészteni vagy lenyelni, akkor teljesen mindegy mit csinálsz.. akkor soha nem fogsz tudni kiteljesedni karrieredben..
2014. jan. 6. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem számára mindig is egy kislány leszel.
2014. jan. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!