Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert futok el allanodan a szerelemtol?
Megertelek nekem is volt egy hasonlo korban, aztan a kovetkezo csak 25 evesen....
Igazabol gondolnod kellene arra, hogy marha mazlista vagy mert egy szorgalmas fiu akar komolyan veled lenni, aki szeret teged ugy ahogy vagy. Engedd magad szeretni. Tudom, hogy nehez! Azert szulettunk, hogy boldogok legyunk. Engedd el magad es probalj meg boldog lenni mert egy igazan jo tars olyan keves embernek adatik meg!
Futhatsz, de ne túl gyorsan, és közben néha nézz hátra, hogy követ-e :-)
Adj neki lehetőséget! Szerintem megérdemli... és te is.
Igaza van az előttem szólóknak!!
én is voltam így!!Még nagyon fiatal vagyok de az első kapcsolatom után sokáig nem volt barátom,ugyan jelentkező lett volna de elmenekültem!aztán volt egy srác akivel elkezdtem járni mert tetszett és én is neki.Ez is csak úgy volt hogy bnőm elbeszélgetett velem hogy ennek nem lesz jó vége!És megfogadtam a tanácsát és azóta is boldog vok!!
Szal nincs mitől félni!
Ma csalódsz holnap boldogság vár!és ez igy megy tovább!!
Úgyhogy sok szerencsét kívánok neked!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!