Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozik velem ez a lány?
A szitu egy kicsit bonyolult, de megpróbálom érthetően leírni.
Tehát van egy lány, aki tőlem kb 100km távolságra lakik, 3 hónapja szoktunk találkozgatni, általában hétvégén, vagy ő jön hozzám vagy én autózok le hozzá ( bár ez csak 1x volt hogy hívott)
na most a dolog úgy kezdődött, hogy barátság extrákkal, nem akart komoly kapcsolatot, ahogy én sem. de eltelt 1 hónap és ez változott, amikor lehívott magához, akkor szerette volna ha több lenne közöttünk mint barátság, és én is ezt akartam, de kb 2 hét után meggondolta magát, és azt mondta h maradjunk barátok extrákkal, persze azóta is szokott jönni hozzám, és olyan mintha a barátnőm lenne, fogja a kezem az utcán, kicsimnek, szivemnek szólít, egyszer azt mondta h szeret ( de én ezt annyira nem hiszem el)
és ezek a dolgok függvényében sem akar semmi többet a barátságnál. és ezt nem értem, hogy miért.. és erre ő se adott konkrét választ.
Lányok, szerintetek?
addig jó vagyok neki amíg nem talál mást??
én 24 vagyok ő 23. mindketten dolgozunk már.
igen ez lehetséges. :)
kapcsolatok terén rosszak a tapasztalati, 2 pasija volt, mind a kettő megverte :(
otthon a szuleivel vállalkozásàban dolgozik ( vendéglátás) de pénzt nem kap érte..
én biztos tudnék váltani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!