Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a lány most szórakozik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány most szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Megsértettem az érzéseit nem tagadom lehettem volna finomabb is vele. De már harmadik napja próbálok elnézést kérni tőle , de legutoljára is ami virágot vettem neki elvette majd kettétépte és elküldött melegebb éghajlatra sok ember szeme láttára. Nekem ez rosszul esett. Mintha már nagyon visszaélne ezzel a dologgal. Mit gondoltok küzdjek tovább ?
2013. jún. 6. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:

túl sok információt adtál meg, ezt még nem sikerült feldolgoznom..

mivel sértetted meg?M nem mindegy

2013. jún. 6. 21:54
 2/10 A kérdező kommentje:
megmondtam neki hogy ha több barátot akar maga mellé akkor ne mindig egyből azt mondja amire gondol hanem inkább néha tartsa meg magának a véleményét vagy kulturáltan fejtse ki.
2013. jún. 6. 21:56
 3/10 A Katie ***** válasza:
És ezt így mondtad neki, ahogy ide leírtad? Mert ebben semmi sértő nincs. Ha ez a helyzet, lehet, hogy inkább az igazság fáj...
2013. jún. 6. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy mennyire sértetted meg. Ha valami kevésbé sértő dolgot vágtál a fejéhez, akkor túlreagálja.. de az is lehet, hogy olyat mondtál neki ami nem esett neki túl jól.. Az a kérdés, hogy úgy tűnik csak kéreti magát, vagy nem is áll szándékában megbocsátani?
2013. jún. 6. 21:58
 5/10 A kérdező kommentje:
az az érzésem hogy élvezi ha megtud alázni úgy hogy mások is látják. :-/
2013. jún. 6. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
akkor hagyd a fenébe, nem ér annyit :D
2013. jún. 6. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Most hagyd ezt a csajt a francba. Igen, szórakozik, mert baromira éretlen. Ha hagyod és nem keresed, ő fog keresni téged, de ehhez is idő kell. Ha meg nem keres, akkor így járt. Találsz te jobbat, olyat, aki megbecsül. Ne alázkodj már meg előtte.
2013. jún. 6. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kihasználja, nézd én is lány vagyok. Szerintem a mondandódban semmi sértő nem volt. És szerintem direkt "alázott" meg sok ember előtt. Bocsánatot kértél, vettél virágot, Nem mondtál semmi rosszat... Hagyd, majd lenyugszik 16/L
2013. jún. 6. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem ér ennyit az a lány, már virágot sem kellett volna neki adnod, és bocsánatot sem kellett volna kérned!!

Ne hagyd, hogy megalázzanak...

2013. jún. 6. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Naná, hogy szórakozik veled. Csak palimadárnak néz.
2013. jún. 7. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!