Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás feldolgozása?

Figyelt kérdés

Végleg vége lett a barátnőmmel. Hónapok óta közösen terveztük a jövőnket, már el is kezdtünk vásárolni dolgokat. Aztán szándékosan provokált azzal, hogy pl nem foglalkozott velem az utóbbi időben, ingerült volt, féltékennyé tett, majd ezután időt kért, mert nem tudja eldönteni mit is szeretne a későbbiekben. Kinyögte azt, hogy ő nem szerelmes belém annyira, hogy velem tervezze a jövőt...egy hete is még a babáról beszéltünk. Nekem is voltak hibáim tudom nagyon jól, amiket ő nem tudott elviselni, de olyan dolgokat is a fejemhez vágott, amikről nem is beszélt nekem eddig, csak most. Hiába kértem sokszor hogy ha gondod van, üljünk le , beszéljünk arról ha van gondod, semmi. Minden a végén bukott ki.

Ti mit tudtok javasolni, így lelkileg mit lehetne tenni azért, hogy könnyebben túl legyek a fájdalmon?

2014. jan. 5. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
alkoholt
2014. jan. 5. 10:39
 2/5 anonim válasza:

Túl sok mindent nem. Próbáld lefoglalni magad valamivel, munka sport, stb. bár úgy is mindenről Ő fog eszedbe jutni az elején. Pl mész vásárolni, elmész pl. a boci csoki mellett, ránézel és eszedbe jut, hogy ezt imádta. Észreveszed, hogy a rádióban csak szerelmes dalok mennek :):) stb stb.

Nem tudom nálad segít-e, de beszélj erről valakivel, jó ha nem marad benned, jó hogy irtál ide is.

Azért ne panaszkodj róla sokat, csak az igazat, kettőn áll a vásár, és valószinű, hogy ez a Te hibád is valamilyen szinten. Nem biztos, hogy tudsz róla, hogy miket hibáztál, főleg ha nem túl nyilt a barátnőd és nem mondja el. Az ilyen hibák az ő hibája, hisz hogyan változtass olyan dolgon, ami őt zavarja, hogyha nem is mondja el, nem ültök le megbeszélni.

De bele tudod képzelni a magad az Ő helyébe is. Te teljesen jól érezted volna magad? Az Ő stilusával, szokásaival egy sikon futott a tiéd? stb.

Lehet, hogy Ő pörgősebb és menne mindenhova, bulizna, de Te meg inkább kicsit lazulnál....ilyenek stb

Kár magad ezzel gyötörni túl sokáig. Majd ha visszagondolsz rájössz, hogy ez igy igaz :)

Próbálj haverokkal eljárni és próbálj új lányokkal ismerkedni, de velük majd NE az EXedről beszélgess :)

És a végén még az is lehet, mint nálam, hogy megbánta az exem és vissza akart jönni hozzám, pedig ugyanaz volt a szitu mint nálad.

Remélem segit(ett) egy picit ez a szösszenet.

2014. jan. 5. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen, segített. Egyszer már szakított velem , majd 2 nappal később ismét jelentkezett hogy gondolkozott sokat, megbánta amit tett. De tegnap azt mondta, hogy lehet jobb lett volna, ha akkor szakítottunk volna végleg, mert nem tudott azóta teljesen megszeretni, igyekezett, de nem tudtam belőle kihozni ezt...Persze lehet, hogy megint gondolkozik, most hogy így egyedül maradt, de nem hiszem hogy engem keresne.
2014. jan. 5. 12:06
 4/5 anonim válasza:

Ó mi is szakitottunk párszor :)

Rengeteget gondolkodtam rajta, mit hogy kellett volna, Ő is sokat gondolt rám hiába volt uj barátja. Egy év után hivott, hogy meglehetne próbálni, de nemet mondtam , mert egy sokkal sokkal jobb barátnőm lett már akkorra. Majdnem minden szempontból.

Úgyh ezért kár aggódni, ugy is jön majd olyan akivel jó lesz lenni :)

Azóta mizujs? :)

2014. jan. 29. 15:10
 5/5 A kérdező kommentje:
És már jött is...szerelem első látásra, komolyan mondom, léteznek még csodák <3 :)
2014. jan. 29. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!