Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki valami tanácsot?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki valami tanácsot? Szakítás után most mit tegyek? Szórakozik velem az exem?

Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem nem érezte már a tüzet, amiről én tehetek mert elhidegűltem tőle , nem igen foglalkoztam vele. Néha beszélgetünk és felhoztam ezt az újrakezdést h máshogy viselkednék vele kimutatnám az érzéseim nem rejteném el megint. Ő sose válaszolt rá határozottan sose mondta ki nyiltan h nem meg igazából el is tért a választól. Ugyanakkor érdeklődött h miért változna a dolog ha megpróbálnánk megint...nem értem... Most meg megbeszéltük h találkozni fogunk. Sajnos kiderítettem azt h most van egy srác akivel elkezdett beszélni elég komolyan, de nem jöttek össze semmi nem volt. Miért akar velem találkozni beszélni ha van egy másik srác akivel eléggé kezd jóban lenni? Ha nem érdekelném nem találkozna velem meg nem is beszélne velem hagyna a francba. Mi játszóthat le a fejében szerintetek?

2014. jan. 4. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, és megtudod. Azt mi honnan tudjuk, hogy mi van a fejében?
2014. jan. 4. 22:20
 2/6 Editka válasza:
Kedves Kérdező! Ha hosszú ideje voltatok együtt, lehet, hogy a lány még mindig szeret egy kicsit már csak azért is mert régóta együtt vagytok, a közös emlékek meg ilyesmi.... Viszont mindenféle képen meg kell hogy mondd neki hogy ideje hogy válasszon: Veled vagy Nélküled! Legyél határozottabb és lehet hogy jó is kisül majd belőle... :)
2014. jan. 5. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem voltunk olyan sokaig együtt. 5hònapig. Csak nem értem miérr egyezett bele h.talalkozzunk ha neki kialakulòban van valami?
2014. jan. 5. 22:27
 4/6 anonim válasza:
Talán mert ő sem számított az új csávóra, és tényleg kiváncsi, hogy megváltoznál-e?
2014. jan. 6. 23:44
 5/6 anonim válasza:

Előző vagyok.

Viszont nem tud dönteni, hogy mi az isten legyen, mert még emlékszik, hogy mennyire nem tetszett neki a kapcsolatotok vége, és amúgy is miért törné le az új csávót, ha veled valamilyen OKból szakított, és eddig nem bizonyítottad, hogy az ok megszűnt volna.

2014. jan. 6. 23:45
 6/6 anonim válasza:

Na még egyet.

Viszont valszeg "akar adni még egy esélyt", ha találkozni veled, mert bírt, na. :)

2014. jan. 6. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!