Kisbabás anyukák nektek is feltűnt, hogy valaki azzal szórakozik, hogy lepontozza a válaszokat ahelyett hogy tanácsot adna?
Figyelt kérdés
Elkeserítő, hogy ezzel szórakoznak. Nekem speciel nem az a lényeg, hogy mennyi pontom van, hanem a visszajelzés, hogy jó és hasznos volt a tanács, de ha valaki ezzel szórakozik, hogy lepontozz akkor erről nem kapok pontos visszajelzést. Mit tudnánk csinálni, nem lehet kizárni?2008. nov. 7. 11:00
1/12 anonim válasza:
Én is észrevettem már, sajnos szerintem nem nagyon tudunk mit csinálni. Szánalmas emberek vannak.
2/12 anonim válasza:
Nekem is feltünt már. Múltkor is feltettem egy kérdést, 2 anyuka szinte azonnal válaszolt (és jó tanácsot adott), rá is nyomtam a zöldet, de amikor az újabb választ olvastam, akkor látom, hogy valaki lepontozta őket. Írtam is a kommentbe, hogy ha valakinek véleménye van írja le, de micsoda dolog hozzászólás nélkül lepontozgatni másokat? Jó lenne, ha ki lehetne záratni, mert elég idegesítő, hogy vkinek ez a perverzitása. Lassan már kedvem sincs feljönni az ilyenek miatt!!
3/12 anonim válasza:
Hat sajnos en is eszre vettem,h ahelyett h segito valaszt adna inkabb lepontoz...nekem sem a pontok a lenyegek,hanem az h tudtam e segiteni vagy a kerdesemre kaptam e olyan valaszt ami hasznos nekem ...es ehelyett sokan meg csak arra sem veszik a faradtsagot h valaszoljanak,siman csak lepontoznak...
...neha a jo valaszomat is lepontozzak es ha 2 sorral lejebb valaki ugyan azt tanacsolja a zt mar 100%-osnak pontozzak...
4/12 anonim válasza:
Én is utálom.Pl a mai nap azért pontoztak le,mert egy kismama aki még nem derült ki volt e orvosnál azt kérdezte mikor kell menni védőnőhöz.8 vagy 9 hetes most.Erre mindenki írta már régen mennie kellett volna.Én meg azt írtam előbb orvoshoz menjen terhesség megállapításra onnét küldik uh-ra és a kapott papírokkal menjen!Na most ebben hol a hiba?Ja és még azt kérdeztem ha most menne védőnőhöz ugyan mit írna a védőnő,Valószínűleg terhes?Hát vannak ilyen idióták..
5/12 anonim válasza:
Én is észrevettem, én még nem pontoztam le senkit, amelyik válasz nem tetszett még nem azt jelenti, hogy az rossz és feltétlen le kell pontoznom, persze amelyik tetszett azt bejelöltem, hogy ok.
6/12 anonim válasza:
sziasztok
engem meg az bosszant,h ha felteszek egy kérdést-rögtön jönnek a rosszindulatú megjegyzések.az ember segitséget szeretne kapni-v hasonló helyzetekkel találkozni-és nem bántással-
7/12 anonim válasza:
Azt én sem szeretem, ha valaki lehúrrogja a kérdésekre adott választ.
8/12 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, nekem is feltűnt már ez, és szóvá is tettem, mert nem igazán értettem a dolgot. Ha vki őszintén leírja a tapasztalait, minek kell lepontozni? Ráadásul a legtöbb esetben nem tanácsot adtam, hanem megírtam, hogy nálam hogy zajlott a szülés (azt írtam, hogy csodálatos volt, fájt, de újra átélném) és pl. ezért is jól lepontoztak. Ki érti ezt???
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és megnyugtatott, hogy nem csak én látom így a dolgokat, de azért az is bosszant, hogy már megint a moderátor már megint eltette a kérdést és nem ott olvasható ahol kéne.
2008. nov. 7. 20:27
10/12 anonim válasza:
Már sokan megírták de én is le kell írjam, mert valóban nagyon zavaró. Ha valaki válaszol egy kérdésemre és az nem fér össze az én elméletemmel, viszont alkalmazható és főleg a feltett kérdésemre konkrét válasz, akkor is jónak pontozom hiszen a kérdésre válaszolt függetlenül attól, hogy nekem tetszik vagy sem. Ha nem tetszik is tartalmazhat magában fontos infókat, annak ellenére, hogy kontra esetleg az én pro véleményemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!