Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes döntés, mit tennétek a helyemben?
A helyzet az, hogy a Párom most kénytelen a nagynénjééknél élni, mert a szüleivel nem épp felhőtlen a kapcsolata, így el kellett költöznie otthonról. Ennek már nettó 8 hónapja, ebből 5 hónapja vagyunk együtt. Én dolgozok, csak a hétvégéim szabadok, így csak akkor tudunk találkozni, illetve nagyon ritkán délután, ezek az alkalmak is úgy, hogy náluk, mert Ő hozzánk nem jár le, mert mindig akkor "történik" nálauk valami, amiért otthon kell marasztalni (békebíró szerep, mikor összekapnak a nénje megy a párja, vagy csak már kitolásból sem).Mondhatni kiszolgálja őket, mindent megcsinál otthon náluk, még azt is, amit nem neki kellene. Megtesz mindent, hogy ne lehessen kifogást találni, olyankor meg csak egy "nem" a kifogás.
Párszor már beszélgettem Vele erről, akkor néhány hétig rendben is volt minden, most kezdődött minden előlről.
Ennek a huzavonának már több hónapja.
Egyszer volt, hogy összevitatkoztam a rokonaival (akikkel most él), mert olyan állításokkal bombáztak, amik messze nem voltak igaza. Ezt azóta megbeszéltük, minden rendben van.
Szeretem Őt, de már kezd elegem lenni ebből a huzavonából. Már a szakítás gondolata is felmerült bennem, tanácstalan vagyok.
Mit tegyek?
Én:24/F
Ő: 21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!