Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogy bizonyítsak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogy bizonyítsak?

Figyelt kérdés
A barátom tegnapelőtt szakított velem,azzal az indokkal,hogy 3 hónap alatt tönkretettem,és kiszeretett belőlem,nem ilyen barátnőre van szüksége.Ma adott egy utolsó esélyt,holnapután találkozunk,azt mondta hogy bizonyíthatok.
2014. jan. 4. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Térdelsz és szopsz mint a kisangyal.
2014. jan. 4. 17:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen undorító duma ez már, mit kell bizonyítanod?

Szerintem küldd el a fenébe.

2014. jan. 4. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Ha egyszer ilyen indokkal szakít, akkor hagyd a pics ába és legyél boldog nélküle. Sajnos tapasztalatból mondom, hogyha egyszer megtörténik a szakítás, akkor többször is meg fog.

4/11 The Guard ***** válasza:
100%
Az utcán le kell h sz*pd ennyi nincs választásod
 5/11 anonim ***** válasza:

hát ha 3 hónap alatt nem sikerült akkor egy pár óra alatt

hogyan??

ha kiszeretett akkor meg mit már akarsz tőle??

2014. jan. 4. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom hogy egy ilyen fiu nem érdemel meg. Hagyd a fenébe találsz nála sokkal jobbat...mert ha ténleg szeretne szerintem nem tenne ilyent..
2014. jan. 4. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Megszereled.
2014. jan. 4. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem,és nem akarom elveszíteni.Fontos számomra,és eddig nem ilyen volt,de mostanában megváltozott.
2014. jan. 4. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Ma este szépen elmegy bulizni,és éli világát nélküled.Majd két nap múlva te fogsz neki sírni és könyörögni,ő meg majd megengedi,hogy párszor lefeküdj vele,aztán megint eldob magától.Ez az ember téged nem szeret,te meg túlságosan is.A helyedben én egy percig nem foglalkoznék vele.

A másik dolog,hogy lehet,te is hibás voltál a szakításban,de ez a duma,hogy tönkretetted és hasonlók,nagyon erős,és azt mutatja,hogy nagyon hárítja felelősséget,mintha ő semmiről sem tehetne.Az ilyen sunyi,jellemtelen pasikat jobb elkerülni.Ha futsz utána,meg fogod ütni a bokádat.Tapasztalatból beszélek sajnos.

2014. jan. 4. 17:29
 10/11 anonim ***** válasza:

Meddig voltatok együtt?Mert ha 3 hónap,annyi idő alatt meg sem tudtátok ismerni egymást.Mit kell bizonyítanod és miben?

Teljesen komolytalanok vagytok.

2014. jan. 4. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!