Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyitsak mit tehetnék?
15 éves vagyok a párom 19, ő szeretné ha kicsit felnőttesebben viselkednék, és ugy tudnék komminálni a szüleivel mint ahogy a saját családommal, mert én elég eleven vagyok, de ha idegenek közé kerülök megszeppenek..
Szóval szeretném neki bebizonyitanni hogy tudok érettebben gondolkozni, sokat viccelek, de mostanában mellőzöm őket.. de a gondolkodásomat még mindig nem érti:S:S mit tehetnék?
Ja csak ennyi!? Azt hittem, hogy gyerekesen nevetsz, hülyéskedsz is előttük.
A szégyenlősségen nem nagyon lehet segíteni, max ha bepiálsz.
hát igen fel kellene nőni,de ez nyilván nem megy olyan hamar...és nem is lenne értelme hiszen még csak 15 vagy.
Szerintem próbáld úgy felfogni a dolgot mintha szerepet játszanál, az adott körülményekhez és társasághoz próbálj alkalmazkodni,de próbáld egy picit fűszerezni a saját éneddel.
22/F
Már nem azért, de pont ő beszél, aki 19 éves létére egy 15 éves gyerekkel jár??? Beteg világ ez...
Ami a szégyenlősségedet illeti - csak te szüntetheted meg. Leplezni nem lehet, az kilóg, mint a lóláb:)... Adj magadnak bizalmat, legyél magabiztos, ha valami nem tetszik magadban, változz, vagy fogadd el, Ahogy van! csak te adhatod ezt meg magadnak, senki más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!