Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizonyítsak barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsak barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Tanácsot szeretnék kérni.Van egy barátnőm lassan másfél éve.Nagyon sokszor csúnyán megbántottam pedig nagyon szeretem őt és nem tudnék élni nélküle:( jövőhét végén találkozok vele, vagyis remélem összejön.Szeretnék valami nagyon szép és romantikus meglepetést neki.Nem árban gondolok itt nagy dologra, hanem valami tett, valami nagyon különlegeset szeretnék, amivel bebizonyítom neki, hogy mennyire szeretem és mennyire fontos nekem.Remélem vannak itt olyanok, akiknek vannak nagyon jó ötletei és szívesen váro őket:) köszönöm előre is
2011. jún. 23. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Kérd meg a kezét. :)
2011. jún. 23. 09:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Sajnos most hirtelen jó ötlettel nem tudok szolgálni. De azt tudom mondani, hogy az öszinteségnél nincs jobb. Mondd meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy mennyire megbántottad többször is. Mondd. hogy szeretnéd jóvátenni, és ha ad esélyt akkor bebizonyítanád neki, hogy megváltoztál, és már nem akarsz többé vele ilyet tenni, és nem is fogsz! És ha nem ad esélyt, akkor ebből az a tanulság, hogy hagynod kell elmenni, ez az ő döntése, te pedig nem tehetsz ellene semmit. és tanuld meg, hogy előre kell gondolkodni. Meg lehet tanulni az önkontrollt. Sok sikert!

Azért, hogy valami ötlettel is szolgálljak: Szerintem meglepi programként vidd el valamiolyan helyre ami az ő lelkét ápolná...pl állatkert, a lányok szeretik az állatokat, vagy valami szép tópart, és sétáljatok egyet. olyan helyre vidd, ahol tudod, hogy jól érezné magát, vagy ahol rég volt, vagy amihez kötődik valami szép kezdeti élményetek. Sok sikert!

2011. jún. 23. 09:17
 3/8 napietus ***** válasza:
amit második írt, az jó. de minden romantikus izénél többet ér, ha a jövőben először az eszed jár, utána szád és nem bántod meg. hiába vagy a legkedvesebb időnként, ha máskor meg megbántod, nem fogja ezt sokáig elviselni, és igaza lesz.
2011. jún. 23. 09:48
 4/8 A kérdező kommentje:
adott nekem egy utolsó esélyt.el szeretné vinni valahova, de valami nagyon különlegesre gondoltam, valami romantikus filmbe illőre:) lehet most ezért hülyének néztek.ki szeretném kiabálni a világnak hogy mennyire szeretem.pedig szoktak jó ötleteim lenni de annyit sírtam már érte, hogy most nem jut eszembe semmi:(
2011. jún. 23. 09:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem nézünk hülyének, de nem feltétlen gondolkodik mindenki úgy mint te.

Nekem a barátnőm vagy 2 évig mondta, hogy tetszem neki, és belémszerelmesedett. nekem nem tetszett(akkor)

Majd összejött vaalkivel, de engem szeretett továbbra is. És megváltozott, más lett a haja, a színe is, fogyott...és utána már tetszett. ez teljesen meglepett.

Akkor összejöttem vele. Csak azért mondom ezt, mert azt kérte, ne játszak vele, ne csináljam ezt vele, hogy most meg már akarom őt.

Csak annyit tudtam mondani neki, hogy bízzon bennem, és én bebizonyítom, hogy nem játszom vele.

A szó nem ért semmit szerintem. és akkor tudtam, csak az idő segíthet rajtam, idővel majd elhiszi.

És ez két éve volt tegnapelőtthöz képest.

Nem biztos, hogy a nőknek a nagy szavak, tettek kellenek. Nekik fontosabb ha mondjuk a szemedben látják, hogy valéóban úgy gondolod, mint ahogy mondod...

A kis tett azért jó lehet. Egy virág, és vagy kis ajándék, csoki, vagy vicces mütyűr, ami mondjuk a hibádat paródizálja, vagy a jellemdet.

És egy romantikus helyen való ebéd, vagy vacsora valami vízparti fűzfás étterem, biztos leveszi a lábáról :-)

2011. jún. 23. 10:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Igazából nem kéne többet megbántanod. Ha ez 1 -2 évig menni fog, azzal bizonyítanál.

Ilyen helyzetekben mehettek vidámparkba, cukrászdába, moziba, thaiföldre... teljesen mindegy.

Másrészt, rossz helyre fordultál tanácsért. NEKED kéne tudnod, hogy mivel tudnád boldoggá tenni, legyen az valami kis kirándulás egy halastóhoz, plázázni menni, vagy a csodák palotájába....

Ha tényleg lövésed sincs, esetleg MEGKÉRDEZHETNÉD ŐT, és legalább látná, hogy el akarsz kezdeni figyelmes lenni...

23F

2011. jún. 23. 12:12
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat majd kitalálok valamit:)
2011. jún. 23. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne kiabáld szét a világnak, nem ránk tartozik.

Ha nagyon olyat akarsz amitől döglik a légy, akkor vidd el valami szép étterembe. Utána menjetek hozzátok, dekoráld ki a szobád virágszirmokkal, gyertyákkal meg minden filmbe illő lószrral. Ja és a zene. Ne felejtsd el a romantikus számokat.

Nem tudom hol laksz, milyen lehetőségek vannak, de pl étterem helyett lehetne egy esti sétahajózás, kis koktélozgatással, szerintem tetszene neki.

2011. jún. 25. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!