Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan bizonyítsak a barátnőmnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bizonyítsak a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Hétfőn szakitottunk, mert én már nem éreztem azt a szerelmet mint régen. de pár nap után rájöttem h hülye voltam. ésmegbántam h szakítottam vele. És most elvileg ugy van h újra összejövünk. de aztmondta h bizonyitanom kell.
2012. jún. 21. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyél mellette mikor szüksége van rád és ne szakits vele minden hónapban héten mert hirtelen ugy érzed nem szereted..
2012. jún. 21. 09:33
 2/6 A kérdező kommentje:
már több mint egy éve vagyunk együtt. és most jött ez az érzés csak.
2012. jún. 21. 09:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor mond meg neki hogy ez egy átmeneti időszak volt csak idp kellett kicsit hogy átlásd de nagyon szereted támogasd és mutasd meg hogy bizhat benned nincs semmibaj
2012. jún. 21. 09:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb gondold végig ezerszer és aludj rá párat mielőtt ilyen dontést hozol! Sokszor ezt nem lehet visszacsinálni.
2012. jún. 21. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Úristen. Hány évesek vagytok?

"szakítok mert nem szeretlek, de 3 óra múlva rájövök hogy mégis, ezért vissza akarom csinálni.." Ez nem hullámvasút amiből kiszállsz ha rosszul érzed magad.

2012. jún. 23. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

"elmúlt a szerelem"...képzeld egy idő után a szerelem átalakul szeretetté...minden csajoddal elő fog ez fordulni de ha elmenekülsz akkor nem lesz életre szóló társad :S

ebből is látszik hogy nem szeretted őt csak a szerelem érzését keresgélted és erre a célra bárki megfelelne neked....csak akkor szakíts a csajaiddal ha konkrét indokod van pl. sokat veszekedtek, megutáltad valamiért, kiábrándultál belőle....de ne azért szakíts mert elmúlt a szerelem mert ugyanígy így fogod bánni minden egyes alkalommal :S és hidd el lesz olyan bőven aki nem fogad már vissza...ezzel a lánnyal ezúttal még szerencséd volt....becsüld meg. és igen úgy bizonyíts ahogy a többiek írták

2012. jún. 23. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!