Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? 16 éves vagyok a barátom 24. Félek hogy nem sokáig fog működni majd ez a még friss kapcsolat.
Ha így állsz hozzá akkor könnyen lehet. A kor pedig semmit nem jelent, ennyiből nem derül ki mit akarhat a másik. Persze vannak extrémebbe esetek amikor egy 35 éves férfi fűz egy 17 éves lányt akkor valószínű főleg szexet akar de az sem törvényszerű.
Egy 17-18 éves srác is utazhat ugyanúgy csak szexre, sőt ők talán még inkább.
Ő egy 24 éves felnőtt férfi, te pedig egy kamasz lányka vagy. Szerintem nem normális ha egy felnőtt férfi egy csitri után kajtat.Ne vedd sértésnek, mert nem annak szánom.
A 8 év nem gond egyébként..jó pár évvel később, amikor már két felnőtt emberről beszélünk, viszont ti két teljesen külön korban vagytok.
Persze vannak kivételek, tudom, de szerintem nem normális az a 24 éves férfi, aki egy nála 8 évvel fiatalabb lánytól akar kapcsolatot. (Hacsak nem szex..bár ez meg már nem a nemnormális kategória, hanem a szemétk.csög kategória.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!