Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kapcsolat elején ti hányszor találkoztatok/találkoztok egy héten?
Arra az időszakra gondolok, amikor még nem aludtatok együtt.
Hétköznap nem tudunk találkozni, hétvégén meg fura lenne, hogy szombat este hazamegy, vasárnap reggel megint lejön.. :)
Nálatok ez hogy volt?
Mindennap, az első hét után szinte mindig együtt aludtunk, már az első szex előtt is(1.5 hónap után volt az első)
De spec helyzetben voltunk, közös koliban laktunk.
Nekem a hétköznap kilőve, akkor tanulok, meg egyéb dolgaimat csinálom, hogy hétvégére ne maradjon sok.
Én tanulok, ő dolgozik.
Egy kapcsolatba energiát kell ölni...
Csak hétvégi kapcsolat nem lesz hosszútávú max azért mert nem találkoztok...volt benne részem
Mi: 24 (én), 21 (férjem) évesek voltunk.
Mindketten iskolába jártunk. Nálunk úgy indult hogy az első a második és a harmadik randi szombatonként volt. A köztes időben én tanultam mert vizsgaidőszak volt, és esténként msnen beszéltünk. Nap közben pedig váltottunk 1-2 smst, vagy telefont.
A harmadik randinál volt az, hogy a végén ott aludt nálam , és akkor volt szex is. Ez volt az utolsó vizsgám abban az évben: akkor kezdődött a nyári szünet:)
Ezek után már heti 4-5 napot voltunk együtt, ott alvással meg mindennel.
Mikor kezdődött a suli, akkor is így volt. Mikor vége lett ennek az évnek is. Lett munkánk ,összeköltöztünk, majd fél év múlva összeházasodtunk.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!