Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet - nem túl kínosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet - nem túl kínosan- utalni arra hogy lehetne egy kicsit igényesebb a pasim?

Figyelt kérdés
gondolok itt pl. egy egyszerű arcradírra vagy arra hogy szivacsot is használjon a fürdéshez...
2014. jan. 2. 11:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: az, hogy valaki nem használ szivacsot, nem jelenti azt, hogy simán csak vízzel fürdik... tusfürdőt lehet szivacs nélkül is használni, hol élsz te?
2014. jan. 2. 12:08
 12/26 Zakathol ***** válasza:
75%

A tusfürdőt kifelejtetted az okfejtésedből...

Ne akarj nőt csinálni a barátodból.

13/26 anonim válasza:
Erre találták fel a szappant
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menjünk sorban. Puha bőr??? A férfi bőrének nem az a dolga, hogy puha legyen. Szivacs? Azért van ott a detergens hatású tusfürdő/szappan, hogy eltávolítsa az izzadtságot. Továbbá kedves kérdező már most garantálni tudom, hogy a leendő gyereked, ha lesz egyáltalán, minimum allergiás, vagy asthmás lesz, a túlzásba vitt higiéniás hülyeségeid miatt.
2014. jan. 2. 12:09
 15/26 anonim ***** válasza:
33%

Miért vinné túlzásba? 2 naponta mosok hajat, mindig használok dezodort, parfümöt, külön bőrradírom és arctonikom van, zuhanyzás után használok testápolót, ápolom a kezeimet, hetente szőrtelenítek...

A pasitól csak azt várja el, hogy zuhanyzás után megmossa az arcát! Vagy hogy fürödjön szivaccsal (ami egyébként is kellemesebb, jobban habzik :D)!! Mi ebben olyan nagy húha??? Gondolkodjatok már!

16/L

2014. jan. 2. 12:15
 16/26 A kérdező kommentje:
tisztába vagyok azzal, hogy van tusfürdő kedves támadóim. Használja is, de ha simán azzal fürdik nekem ne mondja senki hogy az eltávolítja az elhalt hámsejteket és minden izzadságot... nekem ez a véleményem! szintén visszatérek az eredeti példámhoz, olyan mint ha kézzel mosogatószerrel mosogatná el az edényeket.
2014. jan. 2. 12:19
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Úristen, kérdező, te ritka hülye vagy. Nem akarlak megsérteni, de ha ezeket nekiállsz vázolni a párodnak, kiröhög és elhagy - abszolút jogosan, mert nem vagy normális.

19/L

2014. jan. 2. 12:23
 18/26 anonim ***** válasza:
86%

"A pasitól csak azt várja el, hogy zuhanyzás után megmossa az arcát! Vagy hogy fürödjön szivaccsal (ami egyébként is kellemesebb, jobban habzik :D)!! Mi ebben olyan nagy húha??? Gondolkodjatok már!"

Ebben az a nagy hűha, hogy A.) ne akarja megváltoztatni a párját! Az ok, hogy szól neki, hogy fürödjön gyakrabban, ha a srác igénytelen, de itt nem erről van szó, itt szimplán próbálja ráerőltetni az egyébként baromság kategóriába tartozó női szépségápolási hülyeségeit egy férfira.

B.) Ha kijöttem a zujany alól nem fogok arcot mosni, mert most jöttem ki a zuhany alól!

Ne akarja már megváltoztatni a srácot, és ráerőltetni a hülyeségeit. :-D

2014. jan. 2. 12:24
 19/26 anonim ***** válasza:
83%
Orvostanhallgató vagyok, és rohadtul nem értem miért kellene eltávolítani az elhalt hámsejteket, amiknek a bőr védelme a feladata. Ami pedig az izzadtságot illeti, egy kérdés, büdös a párod zuhanyzás után? Nem. Akkor mit sír a szád?
2014. jan. 2. 12:26
 20/26 A kérdező kommentje:
Ritka sok igénytelen ember van akkor itt! Nem hiába találták ki a férfi szépségápolást, illetve a férfi bőrnek megfelelő kozmetikumokat...
2014. jan. 2. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!