Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet - nem túl kínosan- utalni arra hogy lehetne egy kicsit igényesebb a pasim?
Figyelt kérdés
gondolok itt pl. egy egyszerű arcradírra vagy arra hogy szivacsot is használjon a fürdéshez...2014. jan. 2. 11:57
2/26 anonim válasza:
Gondolom zsíros és pattanásos a bőre.
Figyi, én kerek perec megmondtam neki, vettem karácsonyra tusfürdőt (aminek kellemes az illata) meg dezodort. Mondtam neki hogy borotválkozzon gyakrabban, mert igénytelen, ápolatlan velem szemben!!!
16/L
3/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nemtől függetlenül mindenki használhatna arcradírt vagy épp testradírt, mert ugyanúgy a férfiaknak is vannak elhalt hámsejtek, amiket valahogy el kellene távolítani. Nem csak a nőknek kell igényesnek lennie, így gondolom.
2014. jan. 2. 12:02
4/26 anonim válasza:
Ha ezt közlöd egy férfival, akkor pofánröhög. Mi az az arcradír? A szivacs minek?
5/26 A kérdező kommentje:
nem, nem zsíros se nem pattanásos, 1-2 mitesszer, de abszolút kezelhető lenne, meg puhább az arca ha foglalkozna vele
2014. jan. 2. 12:03
6/26 anonim válasza:
Lány vagyok, nem használok sem arcradírt, sem szivacsot a fürdéshez, mégis minden nap tiszta vagyok, ápolt a bőröm, és illatos vagyok. Egy férfinek meg aztán főleg nincs szüksége ilyesmire.
19/L
7/26 A kérdező kommentje:
Véleményem szerint ha vki szivacs nélkül fürdik, olyan lenne mintha vki szivacs nélkül mosogatná el a zsíros edényeket... az izzadságot nem lehet csak simán vízzel eltávolítani.
2014. jan. 2. 12:05
8/26 anonim válasza:
Én egyszerűen leültem a párom mellé,és megkérdeztem,hogy hogyan reagálna arra,ha elhanyagolnám a bőröm,ápolatlan lennék,közölte,hogy nem lenne valami vonzó,mondtam,hogy ez ugyan úgy igaz rá is,kiakadt,hogy egy férfitől az ilyen nem elvárás,meg egy férfi lehet "büdös",a nőknek kell naponta fürödni meg ápolni magukat,hétvégén azt csináltam amit ő(azaz szinte semmit,a fésűt elő se vettem),következő héten amikor találkoztunk illatozva várt,de megkért,hogy többé ne csináljak ilyet.
9/26 anonim válasza:
Most ne bántásátok a kérdezőt, vannak olyan pasik, akiknél ezek is alap dolgok... azért mert olyan barátnője volt, mint a kérdező :) Szóval nem biztos, hogy kiröhög, mert a személyiségét te ismered, te tudhatod, hogy milyen. Vannak olyanok, akik ilyet megfogadják és vannak olyanok, akik nem. Kész, ennyi. :D De azért ne úgy tálald, hogy lehetnél igényesebb, hanem csak ajánld. Pl, amikor ott vagy a fürdőben, akarod ezeket csinálni és épp ő is ott van, mondd neki, hogy próbálja ki. Ha tényleg jó lesz neki, nem kell többet nyaggatnod. :D
10/26 anonim válasza:
"az izzadságot nem lehet csak simán vízzel eltávolítani."
a tusfürdő mond valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!