Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti melyiknek örülnétek jobban? Vállaszatok egyet!
Nemsokára 1 hónapos lesz a kapcsolatom és a párom vett nekem 1 plüss macit és gondoltam én is veszek neki valamit.Ezeken gondolkodtam:1 könyv(szeret olvasni történelmi,mitológiai könyveket),szív alakú nyaklánc amit kétfelé lehet törni, vicces tangát vagy boxert,puncsos tortát(kedvence).Ti melyiknek örülnétek jobban?A szex nem jöhet még szóba...
A párom 15/fiú és 16/lány
vett a lánynak egy plüss macit, mi van abban? semmi. a lányok szeretik amúgyis az ilyen kis apróságokat.különbenis az a lényeg hogy szeretettel adja.
na most hogy te mit adjál egy 15 éves fiunak?..háát..nem is tom. mert a tortát megeszitek, nyoma se marad aztán két nap és elfelejti.Szív alakú nyaklánc? azt inkább akkor ha már jó ideje együtt vagytok.Vicces tangát inkább ne, hordani nem tudja, ha meg csak neki veszed akkor hozzád nincs köze. ha már egy lány tangát ad a barátjának akkor az olyan legyen amit hordott is.A tangát még most azért nem ajálanám mert könnyen célzásnak veheti hogy szabad a pálya és akkor rögtön fektetne.
szóval marad a könyv meg a vicces boxer. ha tanulósabb fajta akkor a könyvet ha meg szeleburdi gyerek (XD) akkor inkább a vicces boxert.:)
bocs ha sokat irtam, kissé kielemeztem. remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!