Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti melyiknek örülnétek jobban? Vállaszatok egyet!
Figyelt kérdés
Nemsokára 1 hónapos lesz a kapcsolatom és a párom vett nekem 1 plüss macit és gondoltam én is veszek neki valamit.Ezeken gondolkodtam:1 könyv(szeret olvasni történelmi,mitológiai könyveket),szív alakú nyaklánc amit kétfelé lehet törni, vicces tangát vagy boxert,puncsos tortát(kedvence).Ti melyiknek örülnétek jobban?A szex nem jöhet még szóba...
A párom 15/fiú és 16/lány
2009. nov. 28. 18:44
1/11 anonim válasza:
"párom".. hogy lehet "párom"-nak hívni egy 15 éves gyereket? anyám.
2/11 anonim válasza:
Előző válaszoló. Attól h fiatal még, lehetnek érzései. Te talán ilyen idősen nem ismerted még milyen az a szerelem? vagy vonzódni valakihez? Lehet sőt biztos h fiatalok még, de attól ha szeretik egymást vagy vonzódnak egymáshoz miért is ne:) Én lány vagyok, de szerintem a könyv lenne a legjobb ajándék, hiszen még csak 1 hónapja lesztek együtt, így még nem komoly a kapcsolat. A szív alakú nyaklánc akkor illik szerintem, amikor már eltelt egy kis idő, és kialakult a párkapcsolat:) Szóval én a könyvre voksolok.
3/11 anonim válasza:
Tangát??? Fiúnak tangát?? Én a nyakláncnak sem örülnék. Én is bírom a mitológiát, de már van elég könyvem belőle (szerintem neki is). Puncsos torta? Ez komoly? Ha nem te ugrassz elő a tortából, akkor ez is elég gyenge. Szex nem jöhet szóba... akkor petting. Tök mindegy mit veszel neki, mert ő úgyis csak egy valamit akar.
4/11 anonim válasza:
óóóó de kis cukker!!!!! vett neki a PLÜSSMACIT!!
aztaaaaaaa:D:D 15 évesen babázzon bár látszik ezen jár az esze ha plüssjátékokat vesz :DDDDDDDDDDDDD
5/11 anonim válasza:
Csokit.A könyv drága,A fehérnemű nem való,a lánc lányos.
6/11 anonim válasza:
És ha plüssmacit vett neki az neked miért fáj?
7/11 anonim válasza:
Ismertem olyat aki még 18 évesen is teljesen odavolt egy plüss állatkától... Nem kell nagy dolgokat venni, a lényeg hogy kifejezzen valamit.
8/11 anonim válasza:
hát ezek közül egyikre sem szavaznék...inkább legyen egy kettéválasztható szív alakú kulcstartó (egy neked egy neki), ez mindig jobb mint a nyaklánc, ha fiuról van szó.
9/11 Silber válasza:
Annó én is kaptam kettétörhető szivet, és nagyon örültem neki, állandóra hordtam is. Viszont törekedj arra, hogy ne kelljen visszaadnia, mint annó nekem.
19/F
10/11 anonim válasza:
Hát ha szereti a könyveket akkor könyvet vegyél neki szerintem.(előz válaszolónak csak annyit hogy a szerelem megfizethetetlen szal hülyeség h a könyv drága)a torta is jó de azt megeszi és kész.nyaklánc fiunak:S nem hiszem hogy örülne neki.még esetleg a plüssmaci:) de mindenképp olyat ami megmarad neki :D (ne tangát és ne boxert ..célzésnak venné)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!