Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom elveszíteni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elveszíteni de túlságosan félek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 12 éve egy párt alkotunk . Ma este beszéltem vele egy levelezős oldalon hogy holnap találkozunk esetleg . És fogunk is csak felhozta a csóktémát. én 28 éves vagyok ( ő is ) de soha nem csókolóztam . Nagyon félek az elsőtől mi lesz ha nem lesz jó ? Elhagy ? Belese merek gondolni mivel nekem ő a mindenem . ( a kritizálást nem kérem , normális válaszokat légy szíves mert nekem ez fontos )
2014. jan. 1. 21:44
1 2 3 4
 21/32 Költőnő? ***** válasza:

Autó és saját lakás nélkül lehet élni, de gerinc nélkül nem!

Mind kezdtük vhol. Ne enni menj gyorsétterembe, hanem dolgozni.

Kezdetnek megteszi

2014. jan. 1. 22:33
 22/32 A kérdező kommentje:
Jó igen van félretéve pénzem sőt nem is kevés ugye majd esküvőre és utánna majd saját házr magyarán ha elveszem a barátnőmet akor külön élhetünk szabadon de így még nem .. ott a másik dolog hogy amég én kiveszek egy szobát tanulok meg hasonlók addig barátnőm ott marad a saját szüleinél és nem láthatom mert apám megtudná . meg elégnagy befolyása van ha eltünök amúgy is megtudja hogy holvagyok mert nem kis ember bár hozzá teszem én nem leszek olyan mint ő , soha !
2014. jan. 1. 22:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Kész... Menthetetlen vagy. Észrevetted mit csinálsz? Próbálunk tanácsot adni, hogy mit csinálj, mert megkérdezted, de mindenre van valami kifogásod! Akkor maradj otthon, legyen minden ugyanúgy mint eddig. 28 évig kibírtad, akkor még 60 évig kibírod.
2014. jan. 1. 22:56
 24/32 Költőnő? ***** válasza:

kifogások látom mindenre vannak.

Hát nézd, Te tudod. Az én olvasatomban - ne haragudj meg érte - max "lénynek" tudok tartani az ilyen "embert", mert az ember megnevezésnek előfeltétele nálam a gerinc megléte.

Sírva könyörgöm, gyermeket ne nemzz annak a lánynak. Nem kell ezeket a mintákat, félelmeket továbbvinni

2014. jan. 1. 22:58
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg a kezét elvégre 12 éve jártok.

POntosabban mond meg apukádnak, hogy kérje meg helyetted a kezét, mert amilyen gerinctelen vagy te úgyse fogod.

2014. jan. 1. 22:59
 26/32 anonim ***** válasza:
A csaj tuti csak a pénzed miatt van veled, mert hát 12 évet kibírni... ahhoz is kell valami motiváció.
2014. jan. 1. 23:02
 27/32 anonim ***** válasza:
ilyen van? ...
2014. jan. 2. 01:40
 28/32 anonim ***** válasza:

kérd meg a párod kezét, házasodjatok össze és utanna akármit tehetsz vele.. :)

apukádnak te akkor csak egy robot vagy.. szép apa..... :S nem hagyja élni a fiát.. :/

2014. jan. 2. 02:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg van ?? :D Ha igen , akkor az ilyen szülőket lőni kéne :D
2014. jan. 2. 11:57
 30/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a normális válaszokat , azóta már megkértem a kezét összeházasodtunk és új életet keztünk Angliában , most épp itthon vagyok M.o.-on .

Azokra a kérdésekre hogy : ilyen van? , ilyen létezik? stb stb stb , válaszolva : Igen iylen van , bár anyagilag elég könnyű volt ( most is az ) az életem és lehet hogy könnyen kifüzettem egy nagyértékű autót stb , de a szabadság nem mérhető pénzbe , akármennyire jó és szép is az hogy mindenre van pénz (igen mindenre ! ) de ha nincs szabadság akkor nem ér semmit az a pár száz millio ( vagy több ) Köszönöm szépen a normális válaszokat ! :)

2015. jún. 7. 18:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!