Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszíteni de túlságosan félek mit tegyek?
Autó és saját lakás nélkül lehet élni, de gerinc nélkül nem!
Mind kezdtük vhol. Ne enni menj gyorsétterembe, hanem dolgozni.
Kezdetnek megteszi
kifogások látom mindenre vannak.
Hát nézd, Te tudod. Az én olvasatomban - ne haragudj meg érte - max "lénynek" tudok tartani az ilyen "embert", mert az ember megnevezésnek előfeltétele nálam a gerinc megléte.
Sírva könyörgöm, gyermeket ne nemzz annak a lánynak. Nem kell ezeket a mintákat, félelmeket továbbvinni
Kérd meg a kezét elvégre 12 éve jártok.
POntosabban mond meg apukádnak, hogy kérje meg helyetted a kezét, mert amilyen gerinctelen vagy te úgyse fogod.
kérd meg a párod kezét, házasodjatok össze és utanna akármit tehetsz vele.. :)
apukádnak te akkor csak egy robot vagy.. szép apa..... :S nem hagyja élni a fiát.. :/
Köszönöm szépen a normális válaszokat , azóta már megkértem a kezét összeházasodtunk és új életet keztünk Angliában , most épp itthon vagyok M.o.-on .
Azokra a kérdésekre hogy : ilyen van? , ilyen létezik? stb stb stb , válaszolva : Igen iylen van , bár anyagilag elég könnyű volt ( most is az ) az életem és lehet hogy könnyen kifüzettem egy nagyértékű autót stb , de a szabadság nem mérhető pénzbe , akármennyire jó és szép is az hogy mindenre van pénz (igen mindenre ! ) de ha nincs szabadság akkor nem ér semmit az a pár száz millio ( vagy több ) Köszönöm szépen a normális válaszokat ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!