Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom elveszíteni de túlságosan félek mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 12 éve egy párt alkotunk . Ma este beszéltem vele egy levelezős oldalon hogy holnap találkozunk esetleg . És fogunk is csak felhozta a csóktémát. én 28 éves vagyok ( ő is ) de soha nem csókolóztam . Nagyon félek az elsőtől mi lesz ha nem lesz jó ? Elhagy ? Belese merek gondolni mivel nekem ő a mindenem . ( a kritizálást nem kérem , normális válaszokat légy szíves mert nekem ez fontos )2014. jan. 1. 21:44
11/32 A kérdező kommentje:
Mivel már 15 évesen apámnál dolgoztam így semmiféle papírom nincs az iskoláról . 8 osztályom van meg . ( apám döntése volt hogy hagyjam az iskolát ) Ha nem csinálom amit mond , nem lesz munka helyem nem fogok pénzt keresni ( így elég szépen keresek és még + támogatást is kapok ) szóval ha nem azt csinálom amit mond akkor nem lesz munkahelyem , nem keresek pénzt , ki tagnak a családból , nem lesz hol aludnom , utcára kerülök . így most jó életem van ( nem vagyok gazdag csak jó életem van ) van családom , párom , autóm és van hol laknom és pénzem is van . De ezek egy csapásra eltudnak tűnni és ezért is félek !
2014. jan. 1. 21:57
13/32 Költőnő? válasza:
jesszus!
kezdj el tanulni MOST, munkát keresni MOST, ÉLNI MOST!!!!
14/32 A kérdező kommentje:
Jó és hogyan tanuljak / keressek munkát mikor apám minden lépésemet figyeli , nem tudnák iskolába járni.
2014. jan. 1. 22:12
15/32 anonim válasza:
Engem már csak az érdekel, hogy mi a francot dolgozol...
16/32 Költőnő? válasza:
akárhogy, oldd meg!
elvileg felnőtt férfi vagy!
17/32 anonim válasza:
Költőnő... Nem felnőtt férfi, hanem egy 28 éves gyerek. Szerintem nem tudna szerencsétlen semmit elintézni egyedül (komolyabb dolgot, mint munkakeresés, papírmunka stb.), egy tutyimutyi alakot csinált belőle az apukája.
19/32 A kérdező kommentje:
Nem tutyi mutyi csak volt már rá régebben is példa hogy elmentem egy gyorsétterembe egyedül ( 5-6 éve ) és miután elindultam othonról rá kb 10 percre jött a telefon hogy hol vagyok megmondtam megyek enni . egyből jött utánnam.
Tudom nem nagy dolog , csak én is eltudok menni elintézni dolgokat csak valamiért apám mindíg követ .
2014. jan. 1. 22:27
20/32 anonim válasza:
Hát nem tudom... raknék el egy valag pénzt, és mikor összegyűlt 2-3 millió (állítólag jól keresel, akkor elrakni is tudsz), akkor lelépnék... kivennék egy albérletet, beiratkoznék egy iskolába, addig meg elmennék árufeltöltőnek a CBA-ba, vagy a Tescoba... És élnék a csajommal. Én tuti megfojtottam volna már az öreget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!