Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom elveszíteni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom elveszíteni de túlságosan félek mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már 12 éve egy párt alkotunk . Ma este beszéltem vele egy levelezős oldalon hogy holnap találkozunk esetleg . És fogunk is csak felhozta a csóktémát. én 28 éves vagyok ( ő is ) de soha nem csókolóztam . Nagyon félek az elsőtől mi lesz ha nem lesz jó ? Elhagy ? Belese merek gondolni mivel nekem ő a mindenem . ( a kritizálást nem kérem , normális válaszokat légy szíves mert nekem ez fontos )
2014. jan. 1. 21:44
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Mivel már 15 évesen apámnál dolgoztam így semmiféle papírom nincs az iskoláról . 8 osztályom van meg . ( apám döntése volt hogy hagyjam az iskolát ) Ha nem csinálom amit mond , nem lesz munka helyem nem fogok pénzt keresni ( így elég szépen keresek és még + támogatást is kapok ) szóval ha nem azt csinálom amit mond akkor nem lesz munkahelyem , nem keresek pénzt , ki tagnak a családból , nem lesz hol aludnom , utcára kerülök . így most jó életem van ( nem vagyok gazdag csak jó életem van ) van családom , párom , autóm és van hol laknom és pénzem is van . De ezek egy csapásra eltudnak tűnni és ezért is félek !
2014. jan. 1. 21:57
 12/32 anonim ***** válasza:
Ilyen tényleg létezik?
2014. jan. 1. 21:59
 13/32 Költőnő? ***** válasza:

jesszus!

kezdj el tanulni MOST, munkát keresni MOST, ÉLNI MOST!!!!

2014. jan. 1. 22:00
 14/32 A kérdező kommentje:
Jó és hogyan tanuljak / keressek munkát mikor apám minden lépésemet figyeli , nem tudnák iskolába járni.
2014. jan. 1. 22:12
 15/32 anonim ***** válasza:
Engem már csak az érdekel, hogy mi a francot dolgozol...
2014. jan. 1. 22:13
 16/32 Költőnő? ***** válasza:

akárhogy, oldd meg!

elvileg felnőtt férfi vagy!

2014. jan. 1. 22:15
 17/32 anonim ***** válasza:
Költőnő... Nem felnőtt férfi, hanem egy 28 éves gyerek. Szerintem nem tudna szerencsétlen semmit elintézni egyedül (komolyabb dolgot, mint munkakeresés, papírmunka stb.), egy tutyimutyi alakot csinált belőle az apukája.
2014. jan. 1. 22:18
 18/32 Költőnő? ***** válasza:
sosem késő elkezdeni...:S
2014. jan. 1. 22:19
 19/32 A kérdező kommentje:

Nem tutyi mutyi csak volt már rá régebben is példa hogy elmentem egy gyorsétterembe egyedül ( 5-6 éve ) és miután elindultam othonról rá kb 10 percre jött a telefon hogy hol vagyok megmondtam megyek enni . egyből jött utánnam.

Tudom nem nagy dolog , csak én is eltudok menni elintézni dolgokat csak valamiért apám mindíg követ .

2014. jan. 1. 22:27
 20/32 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... raknék el egy valag pénzt, és mikor összegyűlt 2-3 millió (állítólag jól keresel, akkor elrakni is tudsz), akkor lelépnék... kivennék egy albérletet, beiratkoznék egy iskolába, addig meg elmennék árufeltöltőnek a CBA-ba, vagy a Tescoba... És élnék a csajommal. Én tuti megfojtottam volna már az öreget...
2014. jan. 1. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!