Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/lányok Szeretnék egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok Szeretnék egy kisebb felmérést csinálni. Hány elődöt néznétek el?

Figyelt kérdés

Tehát, a kérdés az, hogy exek terén mennyi az a szám számotokra, ami még nem zavaró, és elnéznétek a leendő párotoknak ?

A a válaszba kérlek nemet, és kort is írjatok.

Én is válaszolok rá:

3 esetleg ha nagyon bejön a csaj, 4 exet néznék el :)

20/f

2014. jan. 1. 15:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"És ahogy észrevettem rajta, már azért is féltékeny volt rám, ha egy olyan csaj rám köszönt az utcán, és vissza köszöntem neki, akivel régebben randiztam párszor. "

attól függ ez mit takar. a féltékenység lehet egy pozitív jel is, ha nem pióca az illető.

"Másrészt meg nem kell felháborodni, és nem kell gyerekesnek nevezni valakit, ha más véleményen van valamiről..."

senki nem modnott ilyet, vgay moderálták a válszt?

"# 20"

az rég rossz, ha eg ykapcsolat csak qarról szól hogy ki milyen profi szexgép, jobb esetben az ember nem azért csinálja másokkal, hogy tanuljon valami fiktív vizsgára.

2014. jan. 2. 20:09
 22/26 A kérdező kommentje:

A 7-es válaszolónak szólt a gyerekes téma. Ő volt felháborodva, és ő írta: "ez eleg dedos hozzaallas"

2014. jan. 2. 20:26
 23/26 anonim ***** válasza:
értem. bevallom az első pár szó után végig se olvastam. nyilvánvaló miért mondta.
2014. jan. 4. 11:46
 24/26 Mcgalagony17 ***** válasza:
Nekem az elvem az, hogy minél több exe volt valakinek, annál tapasztaltabb. Szerintem inkább az a riasztó, ha valakinek túl kevés kapcsolata volt!
2014. jan. 6. 09:49
 25/26 A kérdező kommentje:

Tehát szerinted több tapasztalattal rendelkezik az, aki lefeküdt 1év alatt 8 pasival, összesen 15 alkalommal, mint az, aki lefeküdt 1 év alatt 1 pasival 200 alkalommal ? :D

Alapbél minél jobban ismered az illetőt, annál inkább fel tudsz oldódni, több mindent ki mersz próbálni az illetővel, akiben megbízol, mint valakivel, akit 3 hete ismersz...

2014. jan. 6. 10:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Hát, 20 év alatt max 2-3 komolyat. De az ilyen egyéjszakás dolgoktól rosszul vagyok. Jó hogy nem esik neki egy kórónak vagy szobanövénynek. Valamint az sem bejövős, ha folyton hülyíti a csajokat és csak strigulát gyűjt. Szerintem akkor jogosan gondolhatom, hogy velem is csak az a célja és nem tudom komolyan venni. Igenis legyen tisztességes.

Elég szánalmsanak tartom, hogy egy már ennyire megszokott és normálisnak nevezett.

2014. jan. 6. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!