Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok Szeretnék egy kisebb felmérést csinálni. Hány elődöt néznétek el?
Tehát, a kérdés az, hogy exek terén mennyi az a szám számotokra, ami még nem zavaró, és elnéznétek a leendő párotoknak ?
A a válaszba kérlek nemet, és kort is írjatok.
Én is válaszolok rá:
3 esetleg ha nagyon bejön a csaj, 4 exet néznék el :)
20/f
bármilyen is volt a múlt: az arra való, h tanuljunk belőle.
Nektek jelentek kellene h legyen és jövőtök:(
255
de csak mert legfeljebb ekkora szám fér el arra a memóriaterületre, amit ennek a kérdésnek a megválaszolására lefoglaltam....
a fiúk egy része nem szereti ha egy nő használt, a másiknak lyuk-lyuk, vagy akár macera, a lányok meg inkább a tapasztaltat szeretik (főleg ha el kell veszíteni). a hangosabb félék sértésnek veszik, ha valaki kérdőre vonja őket, vagy vállalják, de vannak akik szégyellik is, ők felezik, vagy harmadolják az adott számot.
általában a fiúk dicsekednek a számokkal, a lányok meg tagadják, mert tudják, hogy a fiúk nem szeretik. az persze más kérdés, hogy ez társadalmi megoszlásban nem feltétlenül ugyanaz a réteg, tehát amíg a férfiak egy része sokkal tapasztaltabb, a nők átlagosan, addig a férfiak másik része semennyire sem tapasztalt. általában a férfiak többsége magányosabb is, hogy miért annak szociális és egyéb okai vannak, de most mindegy.
hogy pontosan az ex mit takar, milyen kapcsolatban áll ez a szexszel, és hány korban mennyit illik, szubjektív, és a kérdésből sem igazán derül ki.
milyen célból készül a felmérés?
Én ahogy észrevettem, volt csajomat már azok a lányok is zavarták, akiknek régebben udvaroltam. Én szeretem őszinteségre alapozni a kapcsolatot, és ha a barátnőm megkérdi, hogy honnan ismerem őt vagy a másikat, én elmondom. És ahogy észrevettem rajta, már azért is féltékeny volt rám, ha egy olyan csaj rám köszönt az utcán, és vissza köszöntem neki, akivel régebben randiztam párszor.
Szerintem mindenki máshogy van ezzel, és tisztába vagyok vele hogy a kor is befolyásolja, ezért is mondtam, hogy kort is írjatok.
Másrészt meg nem kell felháborodni, és nem kell gyerekesnek nevezni valakit, ha más véleményen van valamiről... Engem zavarna ha a barátaim azt mesélgetnék tapasztalatból a hátam mögött, hogy milyen jó(vagy éppen béna) az ágyban az új barátnőm...
Ha már csak a környezetemről veszek példát, az idősebb 35+ kollégáim is szokták ott beszélni a kolléganőket, hogy ez meg az milyen ribi volt fiatal korába, meg ilyenek. Tehát ez nem olyan dolog, amit az emberek elfelejtenek, és nem szeretném hogy pl 25év múlva a fiamnak mesélje egy tanára, vagy kollégája, hogy milyen az ágyba az édesanyja...
Kérdező! amit itt a végén írsz, hogy nem szeretnéd ha kibeszélnék, az szerintem nem attól függ, hogy kinek mennyi volt, hanem az a bunkóság. Én pl nem szoktam ecsetelni senkinek, hogy milyen volt ez vagy az az ismerőse az ágyban, és nagyon remélem, hogy ezt az én exeim se szokták. Előfordulhat hogy valakiket újra egymás közelébe sodor az élet, szerintem ezzel nincs is nagy gond. De ha a másik ezzel visszaél, és -adott esetben a munkahelyen- elmeséli, hogy ő már meghúzta ezt a nőt, és hogy milyen volt, na az a bunkóság teteje. Bőven elég annyi, hogy jártunk, és kész. 20 évesen ez lehet h így van még, de később hidd el nem. Legalábbis normális emberek közt nem.
29n
Én úgy gondolom, hogy teljesen mindegy, mennyi volt előttem, ha most velem van. Soha nem foglalkoztam ezzel, és szerencsére a párom sem.
Nekem ő a hatodik, neki állítása szerint én a sokadik (nem tud pontos számot) vagyok, de nem számít, mert régen ilyen volt, legalább kiélte magát, most meg együtt van velem már 3 éve, és jól megvagyunk.
Egyébként sem értem az embereket, mert mindig az van, hogy egy lánynak max. 2-3 expasija legyen, mire megállapodik, mert ha több van, akkor egy lány már k**va, de azért a fiúk elvárják, hogy ezek mellett fantasztikus is legyen az ágyban. Azért valljuk be, ez nem nagyon lehet kivitelezni, ha csak 2-3 pasija volt, főleg, ha azok nem is voltak jók az ágyban, és a lány nem sokat tanult tőlük.
És innentől kezdve tényleg nem mérvadó, hogy mennyi volt neki, inkább a minőség a fontos, mert akivel jó is volt neki a szex, attól legalább megtanulta, hogyan kell élvezni, ami szerintem sokkal fontosabb, mint azon szégyenkezni, hogy milyen sok pasija/barátnője volt előtte. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!