Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy teóriám, mi szerint ha a nők is férfi logikával, és gondolkodásmóddal lennének megáldva, akkor az embereknek jóval kisebb része lenne boldogtalan. Szerintetek?
Ha mindenki boldog lenne az beláthatatlan következményekkel járna az univerzumra, valószínűleg meg is állna a tágulás és felborulna a tér idő kontinuuma ezáltal mi emberek is meghalnánk.
Mindig kell legyenek boldogok és mindig kell legyenek boldogtalanok az életben. Rosszak, jók stb...
Ez az élet a világ rendje az univerzum mindig csak annyit követel amennyi kell neki, se többet se kevesebbet, csak azért van most több boldogtalan ember mert maguk az emberek boldogtalanok és ahhoz, hogy a boldog emberek boldogok tudjanak lenni, kellenek a boldogtalan emberek is, hogy legyen mihez mérni magát a boldogságot.
szerintem...
"a sör fogyasztás még jobban megugrana"
Hogy te micsoda egy sztereotip gondolkodású egyén vagy én utálom a sört és még a focit is.
Am meg szerintem akkor lenne jó ha érző gyerek centrikus férfiak lennének és szexéhes nők így mindenki megkapná amit akar.
De ilyen nem lesz soha.
24 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!