Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Elmondanátok neki?

Figyelt kérdés

Tegnap nagyon jól szórakoztunk, elég sokat ittunk, főleg a barátom, jól be is rúgott. Este mikor hazajöttünk, bebujtunk az ágyba, a barátom elkezdett puszilgatni, és vetkeztetni lefele. Én mondtam neki hogy most nincs kedvem hozzá, de csak erősködött. Mondtam hogy fáj a hasam, de ő meg azt mondta hogy nem érdeklik a kifogások, teljesítsem asszonyi kötelességeim. (nem is vagyunk még házasok) Ezzel nagyon megsértet, és felpofoztam. Nagyon dühös lett, még sosem ütöttem meg ez előtt, és nem is láttam még ilyennek... letépte rólam a bugyit, lefogta a kezem, a többit meg tudjátok.

Nem volt durva, vagy valami, csak akkor is...

Ma reggel meg arra ébredek, hogy csókolgat, és kérdi hogy mi volt tegnap ? Mikor jöttünk haza, meg ilyenek... Nem emlékszik semmire.

Ti elmondanátok neki ?

4 éve vagyunk együtt, de még soha ehhez hasonló nem történt.

2014. jan. 1. 11:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy emlekszik o ra, csak ciki neki, igy probalja meguszni a veszekedest.

Ha tenyleg elfelejti,hogy mit csinalt,akkor is jobb megmondani,hogy tudja,legkozelebb ha mas lanyt kap igy el, az nem lesz kedves es feljelenti, a kovetkezo szilvssztert a bortonben tolti es lehet,hogy egy rab vele unnepel.....

Mondd csak meg, erezze is magat szarul, abba nem hal bele. De szerintem sumakol.

2014. jan. 1. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:

"teljesítsem asszonyi kötelességeim. (nem is vagyunk még házasok)"

Ha házasok lennétek akkor bármikor megerőszakolhat?

Mert egy ilyen elszólás után erre gondolnék... Használd a fejedet, azért van!

[link]

2014. jan. 1. 12:04
 13/15 anonim ***** válasza:

Mondd el neki és ne bocsáss meg azonnal. Ha úgy érzed, hogy megbízol még benne és együtt akarsz maradni vele, akkor kösd ki neki, hogy a mértéktelen ivászatot elfelejtheti amíg csak él! Ha a barátnőjével megtette bárkivel megteheti, így aztán az marad, hogy csak mértékkel, nem hülyére inni az agyát különben a börtönben ő lesz akit megraknak akarata ellenére!

Egyszer az életben mindenki hibázhat, de ha megint túl sokat inna a jövőben akkor hajítsd ki és ne várd meg amíg újra megtörténik!

2014. jan. 1. 13:04
 14/15 A.R. ***** válasza:
Emlékszik az csak tudja, hogy "megerőszakolt" ezért erre fogja. :D Ugyan már ne legyél már prűd ha annyira fájt volna a hasad akkor már este ráhívtad volna a rendőröket :D Tetszett az neked, hogy jól odavágott és megdugott :D
2014. jan. 1. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:
na?
2014. jan. 3. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!