Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Elmondanátok neki?
Tegnap nagyon jól szórakoztunk, elég sokat ittunk, főleg a barátom, jól be is rúgott. Este mikor hazajöttünk, bebujtunk az ágyba, a barátom elkezdett puszilgatni, és vetkeztetni lefele. Én mondtam neki hogy most nincs kedvem hozzá, de csak erősködött. Mondtam hogy fáj a hasam, de ő meg azt mondta hogy nem érdeklik a kifogások, teljesítsem asszonyi kötelességeim. (nem is vagyunk még házasok) Ezzel nagyon megsértet, és felpofoztam. Nagyon dühös lett, még sosem ütöttem meg ez előtt, és nem is láttam még ilyennek... letépte rólam a bugyit, lefogta a kezem, a többit meg tudjátok.
Nem volt durva, vagy valami, csak akkor is...
Ma reggel meg arra ébredek, hogy csókolgat, és kérdi hogy mi volt tegnap ? Mikor jöttünk haza, meg ilyenek... Nem emlékszik semmire.
Ti elmondanátok neki ?
4 éve vagyunk együtt, de még soha ehhez hasonló nem történt.
Lehet, hogy emlekszik o ra, csak ciki neki, igy probalja meguszni a veszekedest.
Ha tenyleg elfelejti,hogy mit csinalt,akkor is jobb megmondani,hogy tudja,legkozelebb ha mas lanyt kap igy el, az nem lesz kedves es feljelenti, a kovetkezo szilvssztert a bortonben tolti es lehet,hogy egy rab vele unnepel.....
Mondd csak meg, erezze is magat szarul, abba nem hal bele. De szerintem sumakol.
"teljesítsem asszonyi kötelességeim. (nem is vagyunk még házasok)"
Ha házasok lennétek akkor bármikor megerőszakolhat?
Mert egy ilyen elszólás után erre gondolnék... Használd a fejedet, azért van!
Mondd el neki és ne bocsáss meg azonnal. Ha úgy érzed, hogy megbízol még benne és együtt akarsz maradni vele, akkor kösd ki neki, hogy a mértéktelen ivászatot elfelejtheti amíg csak él! Ha a barátnőjével megtette bárkivel megteheti, így aztán az marad, hogy csak mértékkel, nem hülyére inni az agyát különben a börtönben ő lesz akit megraknak akarata ellenére!
Egyszer az életben mindenki hibázhat, de ha megint túl sokat inna a jövőben akkor hajítsd ki és ne várd meg amíg újra megtörténik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!