Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Elmondanátok neki?
Tegnap nagyon jól szórakoztunk, elég sokat ittunk, főleg a barátom, jól be is rúgott. Este mikor hazajöttünk, bebujtunk az ágyba, a barátom elkezdett puszilgatni, és vetkeztetni lefele. Én mondtam neki hogy most nincs kedvem hozzá, de csak erősködött. Mondtam hogy fáj a hasam, de ő meg azt mondta hogy nem érdeklik a kifogások, teljesítsem asszonyi kötelességeim. (nem is vagyunk még házasok) Ezzel nagyon megsértet, és felpofoztam. Nagyon dühös lett, még sosem ütöttem meg ez előtt, és nem is láttam még ilyennek... letépte rólam a bugyit, lefogta a kezem, a többit meg tudjátok.
Nem volt durva, vagy valami, csak akkor is...
Ma reggel meg arra ébredek, hogy csókolgat, és kérdi hogy mi volt tegnap ? Mikor jöttünk haza, meg ilyenek... Nem emlékszik semmire.
Ti elmondanátok neki ?
4 éve vagyunk együtt, de még soha ehhez hasonló nem történt.
Szerinted lehetséges, hogy tényleg nem emlékszik? Én mondjuk jól lehordanám, meg engeszteljen ki pár napig, de amúgy talán nem venném annyira magamra ha tényleg eszméletlen részeg volt, bár akkor hogy állt fel neki?...
De komolyan nem értem az ilyen kérdést, miért kételkedik valaki abban, hogy elmondja-e neki!? PERSZE, mondd el!
otthagyni most!
mélységesen elítélem, ha erőszakoskodnak egy nővel!
Nincs benned büszkeség, ha nem modnod el neki!
Nagyon komoylan emggondolnám, hogy vele maradnék e a helyedben.
nemérdeklene, ohgy szeret, meg stb, aki szeret nem csinál ilyet.
valahogy ezt tudasd vele! érezze már, hogy faxkapa volt és ha mégegy hasonlo elsz szevasz van!
de én már most is kihajítanám.
pofozgassa, meg erőszakoskodjon a k/rvákkal de ne velem!
örök megválaszolatlan kérdés marad, miért iszik az a nyomorult kutya aki nem bírja az italt.
ennyi erővel kézen fogva pucéron szaladhatnátok a mezőnek mint a bolondok!
Mond el neki, de készülj fel rá, hogy rosszabbul fog neki esni, mint neked esett.
Szóval, ha kirakod, akkor rakd ki, de ha megbocsájtasz neki, akkor azt jelezd neki utána.
Ti elmondanátok neki ?
Nem csak neki,hanem a rendőrségnek is.
Ez a legkevesebb amit megérdemel.
Hát kényes egy dolog.
Egyszer mi is jártunk így a barátommal, igaz nem szilveszterkor, de volt amikor annyira berúgott hogy semmire sem emlékezett. És volt hogy idehaza annyira be volt indulva hogy gyakorlatilag letépte rólam a ruhákat, amit még élveztem is de nem akartam együtt létet csak egy kisebb pettingre voltam épp kiéhezve akkor mondtam is a barátomnak de lefogott megfordított az ágyon és szóval kb az mint nálatok. Hát akkor én picit sírtam utána mert az én barátom nem ilyen nagyon kedves érzékeny lélek és akkor este eléggé brutálisan bánt velem, ritkán is iszik főleg akkor sokat ivott. Másnap reggel semmire nem emlékezett de haragudtam rá nagyon és megmondtam neki a dolgot hogy mivolt meg hogy nagyon mérges vagyok rá.
Hát mit mondjak akkor nagyon össze is törtem őt nem az a sírós kisfiú igaz megszokott hatódni dolgokon ami 1-2 könnyel jár de akkor nagyon zokogott. Azért bocsátottam meg neki mert komolyan nem emlékezett az estére és nagyon bánta a dolgot csak úgy bújt hozzám ölelgetett puszilgatott közben mert félt attól hogy elveszít engem.
Persze azóta ilyen nem történt visszafogja magát mindig. De az nagyon durva volt amit velem tett és amikor elmeséltem neki hát szépen sírva is fakadt annyira bánta, ezért is bocsátottam meg neki mert ő tényleg nem olyan.
Szerintem beszéljétek meg lazán de. Ne mondj el minden részletet csak azt hogy tegnap picit gonosz volt veled.
A nemi erőszakért letöltendő jár.
És ez bizony az volt, bűncselekmény!
Egyszóval 1. fel lehet jelenteni. (megtenném) 2. Ennyi volt. Aki ilyen, az egész életében ilyen marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!