Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondanátok egy hosszú kapcsolat végén a párotoknak, hogy naggyából hány emberrel csaltátok meg?
Figyelt kérdés
#diszkréció #õszinteség
2013. okt. 30. 01:06
1/20 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy nem csalom meg a párom.
2/20 anonim válasza:
Én "naggyából" nem mondok semmit.:o
3/20 anonim válasza:
A hosszú kapcsolat nálam jó kapcsolatot jelent,szal igen el,azt elmondanám neki hogy nem csaltam meg soha. De ha te igen,legyél akár férfi akár nő akkor remélem még te is visszafogod kapni az élettől,mert biztos vagyok benne hogy nem azt érdemelte a párod hogy megcsald őt...
4/20 anonim válasza:
Már a kapcsolatban, nem a végén:D
5/20 anonim válasza:
A leghosszabb kapcsolatom 3hétig tartott:D
6/20 anonim válasza:
Ez milyen kapcsolat lehet már? Az egy dolog, hogy csalódást, de még őszinte sem vagy vele.
7/20 anonim válasza:
Nem, mivel megcsalás után elásnám magam a föld alá.
8/20 anonim válasza:
A 3 hét leghosszabb kapcsolat nem kapcsolat.
Vicces, amikor 16 évesek beröfögik, hogy az elmúlt 1 évben volt 5 komoly kapcsolatuk..
9/20 anonim válasza:
Ami nincs, azt nem lehet elmondani. De ráadásul meg nagyjából? Te tényleg elmondod úgy, hogy magad sem tudod, csak nagyságrendileg? ... :O
10/20 anonim válasza:
Nem csalok meg senkit így nincs mit elmondani. Ha nem vagyok boldog szakitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!