Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondanátok egy hosszú kapcsolat végén a párotoknak, hogy naggyából hány emberrel csaltátok meg?

Figyelt kérdés

#diszkréció #õszinteség
2013. okt. 30. 01:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mivel nem történt, és nem is fog, mert van gerincem...NEM

De minek még egyet csavarni azon a tőrön? Ha mar úgy akakut, akkor maradj nagyon csendben, mert magadat alázod is vele, nem csak a (z ex)társadat

2013. okt. 30. 07:16
 12/20 A kérdező kommentje:
Itt mindenki unalmas beszûkült életet él??
2013. okt. 30. 08:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Nagyon szegény a fantáziád, és az életed, hogy ha azt gondolod az unalom mérőfoka az, hogy hány emberrel csalod meg a párodat.

Nem nem vagyok beszűkült, sőt az életünk egészen pörgős..

De hűséges és őszinte vagyok, a frjemben pedig megbízom, de előtte sem csaltam meg soha a partneremet..

2013. okt. 30. 09:41
 14/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, még az én párom is megbízik bennem, és azt hiszi minta-pár vagyok ;)
2013. okt. 30. 09:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, te tudod, a bűneiddel neked kell majd elszámolnod, nem másnak ;)
2013. okt. 30. 09:46
 16/20 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem árulom el neki. Nem tudom hogy reagáln. Inkább hadd higgye, hogy kialudt bennem a láng és nem megy... Ez is derült égbõl fogja érni ôt, de talán jobb így mint a teljes igazságot elé tárni...

Köszönöm!

2013. okt. 30. 09:55
 17/20 anonim válasza:

Ha szakítasz még alázd is meg. Gratulálok.

Ennyire agyatlan, érzéketlen ribit mint te----ritkán látok.

Remélem kicsit "átalakítja" az arcodat.

2013. dec. 10. 10:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
igen, mégegy utolsót bele kell rúgni.
2013. dec. 20. 21:57
 19/20 anonim ***** válasza:
utolsó ásd el magad..beléd kéne beléd rúgni jó nagyot, hogy "érezd a törődést" :D Kellemes Ünnepet
2013. dec. 21. 18:14
 20/20 anonim ***** válasza:
hát én nem mondanám el, inkább azt mondanám meg, hogy mi vezetett oda hogy megcsaltam.. már onnantól kezdve nem sok értelme van a dolgoknak, egyrészt nem tudsz soha önfeledten a szemébe nézni, másrészt meg nem szereted..és csak átvered
2014. ápr. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!