Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/Férfiak ti melyik lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak ti melyik lányt választanátok hosszú távú kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Magas vékony lány alakra baromi jó lábai vannak de a feneke még kicsit lapos (nem nagyon csak kicsit és ezen is dolgozik). Lehet vele hülyésledni de néha olyan búskomor, melankólikus arca van és nem igazán lehet tudni épp mire gondol. Az arca szép a mosolya is bájos(nak mondható) de önbizalma nem nagyon van. Egyébként későnérő kedves néha kicsit naiv, nagyon megbízható és remek humora van. Vagy egy alacsonyabb jobb testű többet hülyéskedő és szintén megbízható lány aki kinézetre "tipikus szőke nagy kék szemű barbie baba" de nem felvágós vagy egoista viszont van önbizalma és a kisugárzása is kicsit jobb de a fogai kicsivel csúnyábbak. Az előbbi "lefejelt egy kaktuszt" ezért szeplős az utóbbinak kedvesebb kinézete van egyszóval megnyerőbb.
2013. okt. 27. 16:21
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Elnézést mobilról vagyok és csak most látom hogy van néhány helyesírási hiba.
2013. okt. 27. 16:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Igy ismeretlenul a masodikat, de ha vele nem jon ossze, akkor az elsot
2013. okt. 27. 16:23
 3/12 anonim ***** válasza:
A 2. at választanám mert én is alacsony vagyok. A belső szinte megegyezik. De nem biztos, lehet a másik szimpatikusabb, lenne nem lehet dönteni.
2013. okt. 27. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Az 1-essel :)
2013. okt. 27. 16:25
 5/12 Nesh15 válasza:

Szia.

Nem minden a külső, az első lány lett volna elsőre tetszetősebb, de a kék szemével engem a második győzött meg, bocsi ez elfogultság :D

2013. okt. 27. 16:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy ha lehet írjátok le azt is hogy melyik lány miért vonzana jobban vagy kevésbé. :)
2013. okt. 27. 16:28
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem az egyes azért mert olyan cuki :) Szeretgetni való,édes kis csaj.
2013. okt. 27. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az első,mert én is hasonló típus vagyok csak srácban. :)

22/F

2013. okt. 27. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem választok.
2013. okt. 27. 17:12
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es és ezt égetően fontosnak tartottad megosztani velünk igaz? :D
2013. okt. 28. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!