Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, létezik szerintetek az "örök hűség"? Ha igen, mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy én mint nő, feleség, anya, hogyan tudom elérni, hogy a férfi akihez hozzámentem, ne hagyjon el egy idő után, mert megunt? Létezik egyáltalán ilyen? Mit kell nekem tennem, hogy ezt elérjem? Sorra mennek tönkre a házasságok/párkapcsolatok a környezetemben. Hogyan lehetne elérni, hogy a miénk ne érjem ilyen csúfos véget?2013. dec. 30. 12:55
11/17 anonim válasza:
Szexel nem lehet megtartani valakit, mert szexet így is kaphat bárkitől. Fiatal csajok meg mindig vonzók lesznek akármilyen a szexuális élete. A hűség szívből jön, mert hűtlennek szívtelennek kell lennie. A szex csak szimpla vágy amit mindenki szeret. Én szerintem a hűségre nincs recept! Mindenkinél megvan ez a kockázat. Amit lehet tenni az az hogy szeretni egymást és bízni benne.
12/17 anonim válasza:
igaz nem vagyok fiú, de szerintem is létezik. ha megtalálod a lelki társadat.
13/17 anonim válasza:
"ne hagyjon el egy idő után, mert megunt? Létezik egyáltalán ilyen?"
Az emberek hajlamosak a másikat hibáztatni azért, ha őket unják meg. Nem mint kívülálló csodaváróként kéne nézned ezt az egészet, hanem minden nap bele építeni egy kis szenvedélyt, romantikát, tüzet a kapcsolatba. Ez lehet, egy napi indító ölelés, egy elkészített reggeli, egy milyen napod lesz ma kérdés mosollyal, bármi, ami erősíti a kohéziót!
14/17 Költőnő? válasza:
kölcsönösen kell érte mindennap tenni érte mkét félnek
15/17 anonim válasza:
Egyik kolleganőm mesélte büszkén, hogy milyen figyelmes, romantikus még mindig a férje. 1 hónap múlva sírt, mert megcsalta. Most vállóperre megy. Na ennyi.
16/17 anonim válasza:
Hát, én vágyom arra, hogy megtaláljam a nőt, akihez hűséges lehetek. Sajnos eddig minden nőt, aki velem volt megcsaltam, hol egyéjszakás kalanddal, hol tartósabb viszonyokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!