Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell nekem a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell nekem a barátom barátaival szilvesztereznem?

Figyelt kérdés
A nagy részét nem is ismerem, semmi kedvem hozzá, én csak vele szeretnék lenni. Meg se kérdezett, hogy én mit szeretnék, hogy nekem hogy lenne jó, csak kész tények elé állított, egy haverjával szerveznek közösen bulit.
2013. dec. 30. 00:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert ezt a problémádat is egy halom élettelen, vegetáló anonim netbenszülöttel akarod megvitatni, ahelyett, hogy leülnél beszélgetni a pároddal.
2013. dec. 30. 00:33
 2/8 fahéjas Alien ***** válasza:
100%
Ne legyél önző. romantikázni akármikor romantikázhattok, a szilveszter meg szilveszter...
2013. dec. 30. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Hat, ha o szervezi a bulit,akkor sok mindent nem tudsz tenni..esetleg gyertek el ejfel utan a bulibol, hogy kettesben is legyetek, vagy erkezzetek kesobb, pezsgozzetek, romantikazzatok otthon az este elejen:) probald meg ravenni valamelyikre, mondvan, hogy o buliba akar menni, te csak vele akarsz lenni es igy mindkettotok kivansaga teljesul. :)
2013. dec. 30. 00:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Azért ez kevés info, kedves Kérdező....

Hugom is feltehette volna ezt a kérdést, de nála tudom,

hogy ő babát vár, inni ugye nem ihat, nem dohányzik, és

nem akar a férje haverjaihoz menni, mert őket józanul nem

lehet kibírni.... Így már máshogy fest a történet.

2013. dec. 30. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Semmi sem muszáj. Megmondod neki hogy te nem így szeretnéd.
2013. dec. 30. 05:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy vele lehetsz.

Az enyém meg se kérdezett, ő koncertre megy... én meg amit akarok....

2013. dec. 30. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Arra nem gondolsz hogy beakar nekik mutatni?
2013. dec. 30. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:

6-os kommentelővel egyetértek.

Örülj, hogy vele lehetsz. Az én barátnőm országokkal messzebb van... milyen jó is lenne, akár csak 5 percre vele lenni...

2013. dec. 30. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!