Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek a barátom barátaival?
Figyelt kérdés
Össze akar ismertetni velük, már régóta tervezgeti ezt az alkalmat. Én nem vagyok túl lelkes, nem tudom miért...talán félek, hogy nem fogok tetszeni a baráti társaságának. Vannak ott lányok is, tőlük valahogy pláne tartok. Viszont nem szeretném őt megbántani, mert tudom, hogy neki ez fontos. Hogyan viselkedjek, hogy mindenkinek jó legyen?2013. júl. 18. 22:54
1/2 anonim válasza:
Add önmagad, legyél laza és természetes. Mosolyogj sokat, de ne erőltesd!
2/2 Diarmand válasza:
Magadat adod. Félsz idegen emberekkel találkozni pláne úgy, hogy a barátod is ott van? Ne már. Elismerem benne van az emberben az érzés, hogy ő miket mesélt (áradozott) már rólad és mi lesz ha a szemükben nem felelsz meg ezeknek a "követelményeknek", de ezen rágódni felesleges. Jó kedvvel kell odamenni és sokat nevetni, felszabadultnak lenni. Öt perc és belejössz, amint elkezdenek hülyülni vagy elkezdtek beszélgetni mindjárt megszűnik a félelmed meglásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!