Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem mindig tartom szépnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem mindig tartom szépnek a barátnőmet. Akkor nem vagyok belé szerelmes?

Figyelt kérdés

pl.nem tetszik,m ha össze van fogva a haja. bezzeg ha kiengedi, majd megveszek, annyira tetszik. talán pár ruhája sem áll annyira jól rajta. szerintetek?

pár hónapja vagyunk Még együtt! szeretem úgy érzem.

2009. nov. 27. 23:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek veled utolsó :D

Ha szeretsz valakit akkor mindenhogyan szereted.

Van olyan hogy én nem látom magam szépnek, de mikor találkozok Vele és azt mondja milyen szép vagyok,az olyan jól esik :)

2009. nov. 28. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

ma 10:25 képzeld nagyobn figyelek magamra,szőrtelenítek,a csajom mondta,hogy hagyjak körszakállat,meghagytam,edzek,szolizok heti 4 edzés,2db szoli,borotválkozok rendesen,ő azt mondja néha hagyjam meg,mondom oké,az ő igényei szerint,igen ELVÁROK dolgokat,de én is sokat teszek le az asztalra nagyon sokat,és állandóan be van zselézve a hajam tincsenként állítom be minden reggel.

22F

2009. nov. 28. 14:51
 13/19 anonim ***** válasza:

Vaaaa meghalokxDMint egy kis b*zi.Tobbet toltesz te egy nap alatt a tukor elott mint en lany letemre egy het alatt.

Ami nem azt jelenti,hogy nem adok magamra!

Komolyan mondom a 17 eves baratomnak tobb esze van mint neked.

Ket napja lazasan fekszek az agyba es nem igazan volt kedvem a tukor elott szepitgetni magam de mikor jott a baratom nem mondta azt h heee figyelj mar szed mar ossze egy kicsit magad.Hanem azt mondta,hogy szep vok csak egy kicsit sapadt de nem baj nekem igy is tetszel....

Nagyon jol esett es nem vart el semmit,hogy megcsinljam a hajam semmi.Szeret ugy ahogy vagyok.

Ha ilyen baratom lenne mint te minden nap kirakati babubak ereznem magam mert neked csak a kulso szamit vagyis nagy reszben biztos!

2009. nov. 28. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:

14.51!

Külön gratulálok biztos óriási a szerelem! Szoliba? gusztustalan. igazi 21. századi páros lehettek. Biztos akkor az én barátom igénytelen mert nem jár szoliba, és nem zselézi minden nap a haját tincsenként. Lehet, hogy mi a te szemedben igénytelen páros vagyunk, de mi legalább úgy szeretjük egymást ahogy vagyunk, és nem akad ki ha éppen nem frissen epilált a lábam.PFFF

21/N (10.25)

2009. nov. 28. 16:26
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Köszönöm az oltást ezt vártam,tipikus magyar hozzáállás,lehet,hogy az irigység nagy úr,hát sorry,az hogy mindent megteszünk egymásért ez az igazi szeretet,hogy idefigyelünk mindenre,de legalább nem unalmas az életem mint a mai fiataloknak.

Buz*nak meg nem nevezném magam,már bocsi,de lehet te nagy okos vagy.

Ezt hívják annak,hogy maximum kihozása az embernek saját magából.Igen sokat számít a külső,de most ezér nem kellene vkit lenézni,mert nagyon igényes.

Ezér tart ott az ország ahol,hogy a huszonéves fiatal csajokat már üresnek találjuk sokan pasik,és ezt nem csak én állítom így.Igen köszi kérdésed jó páros vagyunk,nagyon megértjük egymást,soha se vitatkozunk,és nem mondanám,hogy gyerekes vok,mert a csajom és köztem 14 év van az ő javára.

Ő nem jön ezzel a "fogadj el így is dumával",ami sztem nagyon szánalmas.Na mindegy,ezér nem sikeres az átlag magyar csak tengődik az árral,beáll a sorba és mint a mókus hajtja a kereket.

22F ismét.

2009. nov. 28. 16:51
 16/19 anonim ***** válasza:

16:51..

A barátnőd most 36 évesen biztosan jól tartja magát, de ez már csak pár év...

A rengeteg szolárium, meg smink és az egyéb szépségápoló szerek rajta hagyják majd a bélyegüket a barátnőd arcán és a Te testeden is egyaránt...

Szépen fogtok kinézni, amikor Te leszel 30 Ő meg 46...

Nem baj, majd a plasztikai sebész, még ápol rajta egy kicsit...

Igazi kis hímringyó vagy!

2009. nov. 28. 17:09
 17/19 anonim ***** válasza:

21/N ismét:

Irigység? Szerinted mire kéne irigynek lennem? De most őszintén nem tudom.És egyébként mi is oda figyelünk egymásra, de ez nem ebben merül ki, mint ahogy látszólag te hiszed. (Én nem b...ztalak le, de nyilván ezzel tisztában vagy, hogy az nem az én kommentem). És nem is lenézlek, mert az igényességgel nincsen baj. De az én véleményem az, hogy ez túlzás. És nem is hiszem, hogy mindig a maximumot kell mutatni magunkból. És hogy így húszon évesen mennyire vagyok üres?! Meglepődnél ha ismernél, sok mindent lehet rám mondani csak azt nem, hogy üres fejű liba lennék. És nem tudom, hogy a kettő hogy kapcsolódik üresség-maximalizmus?! Azért mert mondjuk nem esek kétségbe ha egy szőrszál visszanő a szemöldökömön az már azt jelenti üres vagyok? Mert szerintem az üres, akivel nem lehet beszélgetni, nincs véleménye, nincs egyénisége. De remélem ezt te is így gondolod. És csak rosszul fejezted ki magad... És kár általánosítani ebben a témában, ugyanis 21 éves létemre tudom mit akarok és bizony sikeres is vagyok. Szerintem nem ennek a függvénye, hogy valaki sikeres lesz-e vagy sem. Hogy függ össze az, hogy mennyire nézek ki minden 100%-osan és az, hogy hogy teljesítek. Személy szerint egy mackó nadrágban ugyanúgy el tudom végezni a munkám mint 10 centis sarkú cipőben és szoknyában.

2009. nov. 28. 18:26
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne ezzel a a hímringyóval foglalkozzatok. Nem érdemli meg. Szerintem a kérdező is jobban örülne, ha minnél többen válaszolnának a kérdésére, mert valóban érdekes kérdés. :)
2009. nov. 28. 22:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Ezt nem neked írtam 21/N hanem másik kis csajnak.Bocsi ne haaragudj,de ez a kis takony póc felhúzott,kicsit még ezér több víznek le kell folynia a Dunán babám,hogy te 17évesen pattogj itt,az hogy hímringyó vok,hát nemtom tudod 22 évesen már dolgozom,sose engedném,hogy egy csaj tartson el,van büszkeségem.Azér én már letettem egy két dolgot az asztalra,meg tárgyaltam már egy pár komoly emberrel,nemtom.Én azér 17 évesen megghúztam magam,és figyeltem a nagyobbakat.

Általánosságokban írtam amúgy,tehát ami általában jellemző nem konkrétan egy emberre.

2009. nov. 29. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!