Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tartom a barátnőmet a világ legszebbjének akkor nem is vagyok belé igazán szerelmes?
Amennyiben szerelem alatt a kémiai alapú szerelmet érted:
nem, nem vagy belé igazán szerelmes.
Én már voltam úgy halálosan szerelmes, hogy tudtam nem egy macsó hímzés az illető. Viszont soha semmilyen pénzért nem cseréltem volna le egy tipikus sármos srácra (:
L/19
amikor én megismetrem a mostani páromat, nemhogy nem láttam szépnek, hanem kifejezettem csúnyának tartottam. aztán, ahogy megismertem, és megszerettem, teljesen megváltozott bennem valami, és most őt látom a világon a legszebbnek. szóval igenis nagyon sokat számítanak a belső értékek.
és ha nem őt látod a legszebbnek az azért van, mert a szemeddel és eszeddel látod őt, nem pedig a szíveddel!!!
Hát, nem örülnék a barátnőd helyében...
Én pl. tudom magamról, hogy nem vagyok szépségkirálynő, a barátom mégis mindig azt mondja, én vagyok a leggyönyörűbb a világon... Ha kapok valamit körlevelet szépségversenyről, biztat, hogy menjek el, ha megdicsérek egy bombázót az utcán/ filmvásznon, egyből kijelenti, hogy én jobb nő vagyok, pedig én is tudom, hogy nem...
Én pedig anno úgy voltam Vele, hogy mikor megismerkedtünk a belső értékei fogtak meg, a külseje egyáltalán nem, nem is az a fajta fiú volt, aki tetszeni szokott- szóval nem tetszett. Viszont annyira egy hullámhosszon pendültünk, nem is érdekelt a külseje, mert tudtam, hogy Vele akarom leélni az életem. Már pár hónapja együtt voltunk, mikor megállapítottam, hogy igazából Ő a világ leghelyesebb és legszexibb pasija...
Szerintem ha szerelmes az ember, akkor automatikusan a párját látja a legszebbnek, nem azért, mert elveszíti az ítélőképességét, hanem amit valaki feljebb írt is- mert a párját a szívével látja...
Nálunk több, mint 3 év eltelt, és még mindig egymást tartjuk a legszebbnek/ legjobbnak...
Szerintem kicsit gondold át magadban, hogy tényleg szerelmes vagy e a barátnődbe, vagy "csak" szereted.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!